Sport

Antrenorul care a luat foc când a auzit că i se dă lui Gigi Becali medalie de campion. „Doamne ferește! Înnebunesc când aud asta!”

Augustin Călin este antrenorul care a luat foc când a auzit de varianta premierii lui Gigi Becali cu o medalie de campion la finalul acestui sezon.
27.04.2024 | 15:30
Antrenorul care a luat foc cand a auzit ca i se da lui Gigi Becali medalie de campion Doamne fereste Innebunesc cand aud asta
Antrenorul care s-a revoltat la varianta premierii lui Gigi Becali cu medalie de campion. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Augustin Călin nu crede că Gigi Becali ar merita o medalie de campion în poziția de antrenor al celor de la FCSB. Tehnicianul este de părere că finanțatorul are alte merite, iar acesta nu este unul dintre ele.

Antrenorul care a luat foc când a auzit că i se dă lui Gigi Becali medalie de campion. „Doamne ferește! Înnebunesc când aud asta!”

Augustin Călin s-a revoltat atunci când a auzit de varianta prin care i s-ar putea acorda o medalie de campion lui Gigi Becali în rolul de antrenor. Tehnicianul este de părere că patronul celor de la FCSB are merite doar pentru condițiile și investițiile făcute la club.

ADVERTISEMENT

(n.r. I-ai da diplomă de antrenor lui Gigi Becali?) “Nu, doamne ferește. Nu merită. E o tâmpenie acest lucru. A și declarat în glumă domnul Becali că nu mai știe unde e baza.

Antrenamentele și tot ceea ce conțin ele, intensitatea lor, volumul lor, toate astea sunt decise de antrenori. La FCSB, dar și la alte echipe, sunt 7-8 jucători care joacă titulari meci de meci. Mai sunt 2-3 pe care îi rotește domnul Becali după bunul său plac.

ADVERTISEMENT

Cum să îi dăm merit pentru așa ceva? Singurul merit pe care îl are domnul Becali este pentru că a creat toate condițiile. Pentru celelalte este meritul antrenorilor și al jucătorilor”, a declarat Augustin Călin la SPOTLIGHT SUPERLIGA.

“Meritele pentru titlu sunt ale staff-ului de la FCSB”

“Al lui Pintilii, al lui Charalambous, domnul Mihai Stoica, preparatorilor fizici și toți cei care sunt acolo în staff. La Liga a 3-a sunt unii jucători bine pregătiți și alții mai puțin bine pregătiți.

ADVERTISEMENT

La FCSB cam toți sunt pregătiți. Au cam același nivel. Drept dovadă că au reușit să ia campionatul cu un prim 11 care s-a schimbat. Și asta pentru că toți au valoare. Pe oricine ar fi ales ar fi dat randament.

Dacă antrenorii, maseurii, analiștii, staff-ul FCSB-ului nu și-ar fi făcut bine treaba, valoarea unor jucători ar fi scăzut. Atunci, schimbările domului Becali nu ar mai fi dat randament.

ADVERTISEMENT

Staff-ul și-a făcut treaba 100%. Meritul viitorului campionat pe care îl vor câștiga este al staff-ului. Iar domnul Becali are meritul pentru condițiile create”, a spus antrenorul la SPOTLIGHT SUPERLIGA.

Antrenorul care S-A REVOLTAT la varianta premierii lui Gigi Becali cu medalie de campion

ADVERTISEMENT