Life

Nunta anului în showbiz-ul din România: „Vom avea peste 500 de invitați și 8 perechi de nași”

Detalii despre evenimentul care se anunță a fi nunta anului în showbiz. Alin Oprea o tratează pe Medana ca pe o adevărată regină.
07.07.2023 | 16:47
Nunta anului in showbizul din Romania Vom avea peste 500 de invitati si 8 perechi de nasi
Nunta anului în showbiz. Alin Oprea se căsătorește cu Medana. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alin Oprea face nuntă mare în septembrie. Cântărețul vrea să o răsplătească pe Medana pentru toată susținerea pe care i-a oferit-o de când a apărut în viața lui, astfel că o să transforme ziua în care vor merge în fața altarului în evenimentul anului 2023.

Alin Oprea se căsătorește cu Medana în septembrie. Nunta se anunță a fi evenimentul anului

După ce Alin Oprea și Medana au făcut cununia civilă în secret, în luna septembrie a anului trecut, cântărețul de la Talisman vrea să se asigure că de nuntă va ști toată lumea. Evenimentul va avea loc în luna septembrie și toate detaliile sunt puse la punct.

ADVERTISEMENT

Cei doi au ales localul, unul de lux amplasat la periferia Capitalei, același în care s-au căsătorit și Cristi Borcea și Alina Vidican. Alin Oprea a oferit detalii și a dezvăluit că ales cel mai bun meniu și cea mai mare sală, asta pentru că în jur de 500 de invitați.

Cântărețul vrea să se asigure că Medana se va simți exact ca o regină în ziua cea mare și că o va răsplăti pentru tot ajutorul și susținerea pe care i le-a oferit încă din anul 2019, atunci când și-au început relația.

ADVERTISEMENT

„Nunta are loc în luna septembrie, în aceeași zi se va oficia și Taina Cununiei. Îmi doresc enorm ca nunta noastră să fie una de basm. Cel mai important lucru pentru mine este să-i ofer soției mele Medana, sentimentul că tot ce fac este dedicat iubirii și bunătății sufletului ei, recunoștinței pentru că a fost alături de mine în cele mai grele momente și că m-a ridicat de la pământ învătându-mă să zbor din nou.

Am ales o locație exclusivită din București, Ambasad’Or Events, pentru că mi se pare cel mai frumos și potrivit loc pentru nunta noastră, atât datorită interiorului elegant, în stil clasic, regal, cât și pentru cadrul natural spectaculos.

ADVERTISEMENT

Meniul va fi unul de excepție, alegând cea mai sofisticată variantă: Royal Menu. Vom avea peste 500 de invitați din toată țara și chiar din străinătate, așa că am optat pentru Grand Ballroom”, a declarat Alin Oprea pentru click.ro. 

Artistul și Medana vor avea opt perechi de nași

La nunta lui Alin Oprea cu Medana vor participa peste 100 de artiști, astfel că evenimentul poate fi comparat cu ușurință cu un adevărat festival de muzică. Totodată, artistul și aleasa inimii lui vor avea opt perechi de nași.

ADVERTISEMENT

Aceștia provin din domenii diferite, iar solistul de la Talisman a mărturisit că are o legătură aparte cu fiecare. Părinți spirituali le vor fi: Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Sorina Pintea și Ovidiu Goga, Carmen și Ion Petrescu (Axinte), Mirela și Elvis Năsturică, Iuliana și Ninel Alexandru, Doina și Pavel Hălmăjan și Mihaela și Daniel Moldovan.

„Avem opt perechi de nași, cifra simbolică a infinitului, oameni de suflet care au fost alături de noi în cele mai grele momente din viață și pe care-i dorim aproape și în cele mai înălțătoare dintre acestea. Acești nași, provin din diferite medii, afaceri, show-biz, turism, horeca, și îi considerăm și îi simțim ca făcând parte din familia noastră.

Vom avea invitați peste 100 de colegi de scenă, dar și oameni de televiziune. Așa că cel mai mare festival de muzică din România va părea mic în comparație cu recitalurile ce vor avea loc la nunta noastră. Iar asta pentru că suntem cu adevărat uniți și prieteni în viața privată, nu doar colaboratori”, a mai spus Alin Oprea.

ADVERTISEMENT
Tags:
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur...
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru”
Tremură Dan Șucu din cauza turcilor, care i-ar putea băga afacerile în faliment! Imperiul patronul Rapidului se clatină!
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de...
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale şi vijelii. În București și alte zone urmează două zile caniculare
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit...
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit să îi impresioneze! Dezvăluire şoc: Voia să fie soţie
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de...
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de ultimă oră
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului...
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului pentru toată lumea…”
Marele truc pentru a economisi curent. Răcirea apartamentului fără mari costuri
Marele truc pentru a economisi curent. Răcirea apartamentului fără mari costuri
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care...
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care spun totul
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Cum era să mergi la mare pe vremea lui Ceaușescu. Care erau stațiunile...
Cum era să mergi la mare pe vremea lui Ceaușescu. Care erau stațiunile de lux