Life

Nuntă în universul Game of Thrones. Lena Headey s-a căsătorit în Italia. Cine este soțul nemiloasei Regine Cersei

Lena Headey, cunoscută pentru rolul Reginei Cersei din Game Of Thrones, s-a căsătorit la 49 de ani. Ceremonia restrânsă a avut loc în Italia.
10.10.2022 | 18:45
Nunta in universul Game of Thrones Lena Headey sa casatorit in Italia Cine este sotul nemiloasei Regine Cersei
Lena Headey, actrița din Game of Thrones, s-a căsătorit în Italia. Foto: Hepta/ Instagram
ADVERTISEMENT

Lena Headey, cunoscută cel mai bine pentru rolul nemiloasei Regine a celor șapte regate, Cersei Lannister din Game of Thrones, s-a căsătorit recent cu actorul Marc Menchaca. Ceremonia restrânsă, la care doar cei mai apropiați prieteni au fost invitați, a avut loc în Italia.

Regina Cersei Lannister s-a căsătorit. Lena Headey, celebra actriță din Game of Thrones, este la al doilea mariaj

Lena Headey, celebră mai ales pentru rolul nemiloasei Regine Cersei din Game of Thrones, s-a căsătorit  pentru a doua oară pe 6 octombrie 2022.

ADVERTISEMENT

Headey și soțul său, Marc Menchaca, la rândul lui actor, cunoscut pentru filmul Ozark, au rostit jurămintele în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc în Italia.

La eveniment nu au fost invitați decât membrii familiei și cei mai apropiați prieteni, iar câteva imagini au ajuns să circule pe internet.

ADVERTISEMENT

În fotografii, mireasa emoționată a fost surprinsă purtând o strălucitoare rochie albă, iar pe cap avea o coroniță cu flori, în timp ce-l privea cu dragoste pe proaspătul său soț.

Marc, în vârstă de 46 de ani, a îmbrăcat un costum elegant, din trei piese, cămașă albă și cravată roz, care s-a potrivit cu trandafirii din părul soției sale. Menchaca a asortat totul cu o o pălărie cu boruri largi.

ADVERTISEMENT

Sophie Turner și Joe Jonas, printre invitații de onoare la nunta Lena Headey

În ziua cea mare, Lenei Headey i-au fost alături și câțiva colegi din distribuția serialului fenomen produs de HBO. Printre aceștia se numără Sophie Turner, care a interpretat-o pe Sansa Stark, rivala Reginei Cersei în Game of Thrnoes. Actrița nu a venit singură, ci cu soțul său, Joe Jonas.

Turner, în vârstă de 26 de ani, a strălucit într-un compleu verde. În fotografiile publicate în online, au mai apărut, de asemenea, Michala Cutting, Brian Moore și Charley McEwan.

ADVERTISEMENT

Legenda pop Rick Astley a fost o prezență neașteptată la ceremonie. Cântărețul îmbrăcat elegant apare într-un selfie alături de McEwan.

Peter Dinklage, care l-a interpretat pe Tyrion Lannister, și Conleth Hill, cel mai cunoscut pentru rolul lui Varys, le-au fost și ei alături Lenei Headey și lui Marc Menchaca.

Lena Headey și Marc Menchaca s-au cunoscut în anul 2020

Headey s-a căsătorit cu primul soț, muzicianul Peter Paul Loughran, în 2007, de care a divorțat șase ani mai târziu, în 2013. Cei doi au împreună un fiu, Wylie, în vârstă de 11 ani.

În 2015, actrița din Game of Thrones a devenit pentru a doua oară mamă. Lena Headey a adus-o pe lume pe fetița sa și a regizorului Dan Cadan, Teddy. Ei erau prieteni încă din copilărie, dar s-au separat în anul 2018.

L-a cunoscut pe actorul Ozark, Marc Menchaca, în 2020, iar cuplul și-a confirmat relația în luna noiembrie a aceluiași an.

La acea vreme, surse din apropierea actriței dezvăluiau că Lena se gândește să se mute definitiv în Statele Unite ale Americii.

„Lena se vede acum trăind în Statele Unite. Are o relație înfloritoare cu Marc, așa că nu vede niciun rost să trăiască în Marea Britanie.

Dan este încă destul de supărat în legătură cu despărțirea și este îngrijorat de cât de des își va vedea fetița după ce ea se va muta din Londra”, a declarat o sursă pentru The Sun. 

ADVERTISEMENT
Tags: