Life

Nuntă mare în familia lui Horia Brenciu! Ce a făcut pentru cererea în căsătorie

Horia Brenciu a “complotat” la cererea în căsătorie făcută de chitaristul său, Cristi Crețu, la petrecerea de inaugurare a noului studio.
27.09.2023 | 15:15
Nunta mare in familia lui Horia Brenciu Ce a facut pentru cererea in casatorie
Horia Brenciu, naș și complice pentru compozitorul lui. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Moment emoționat în familia HB Orchestra! Și-au inaugurat noul studio și au pus-o și de o nuntă. Horia Brenciu a fost și ”naș” pentru chitaristul și compozitorul său, Cristi Crețu. Acesta și-a cerut logodnica, pe Andreea, în casătorie chiar la petrecerea de inaugurare studioului.

Horia Brenciu, “naș” pentru colegul de la HB Orchestra

S-a lăsat cu emoții mari la petrecerea de inaugurare a noului studio HB Orchestra. Chitaristul și compozitorul lui Horia Brenciu, Cristi Crețu a cerut-o de soție pe logodnica sa. Momentul a fost imortalizat chiar de artist, care le-a făcut urări de bine și le-a fredonat câteva versuri.

ADVERTISEMENT

În plus, Horia Brenciu nu a fost singurul care a “complotat” la cererea în căsătorie. A avut ajutor de nădejde, chiar din partea colegilor de breaslă. Complici i-au fost Dan Bittman și Mircea Baniciu, care au strigat “Felicitări!” unison după ce viitoarea mireasă a spus un “Da” hotărât.

“A zis DAAA! Chitaristul meu, Cristian Crețu a cerut-o de soție pe Andreea Miclici! Se cunosc de ceva vreme și astăzi Cristi și-a luat inima-n dinți! Au transmis, cei 3 ciobănei, BBB, Baniciu, Bittman și subsemnatul! Să fie într-un ceas bun”, a fost mesajul postat de artist pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Horia Brenciu și orchestra au făcut inaugurarea unui studio ca în America

Îndrăgitul artist se bucură de cea mai nouă realizare a sa împreună cu HB Orchestra. Au inaugurat un studio de înregistrări, mai ceva ca în America. Este unul dintre cele mai performante studiouri de înregistrări, o investiție româno-americană.

Studioul este situat într-un loc cu o priveliște superbă, pe malul unui lac din apropierea Capitalei. La inaugurarea studioului au participat oameni dragi sufletului lui Horia Brenciu, precum Daniel Iordăchioaie și Tony Șeicărescu.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță Horia Brenciu și echipa sa vor fi plini de inspirație în acest loc special, unde vor lua naștere alte piese de succes. Dar nu doar aparatura este una impresionantă, ci și locul pe care l-au ales pentru amplasarea acestui spațiu de creație.

Horia Brenciu, de la o nuntă la alta

În urmă cu doar câteva zile, Horia Brenciu se afla la o altă nuntă celebră. A fost prezent la marele eveniment din viața Anei Baniciu, care s-a căsătorit cu Edy Kovacs, alesul inimii sale. Nunta a avut loc pe marginea unui lac, iar la petrecere, mirii s-au bucurat de muzică live, oferită de prietenii din breaslă.

ADVERTISEMENT

Au cântat inclusiv socrul mic, Mircea Baniciu, împreună cu Horia Brenciu. Cei doi au fredonat câteva versuri din celebra piesă a trupei Phoenix, “Nunta”, pentru proaspeții miri.

În plus, socrul mic a avut grijă să întrețină atmosfera și a cântat pentru invitați piese îndrăgite de toată lumea. Iar mireasa a urcat și ea pe scenă, împreună cu buna ei prietenă, Raluka. De asemenea, Horia Brenciu a postat și de data aceasta un mesaj pe rețelele de socializare pentru tinerii însurăței.

O nuntă ca-n povești, cu un tată fericit și splendida lui fiică, adorată de un Făt Frumos. Ana Baniciu ești minunată! Mircea Baniciu ești…socru mic! Edy Kovacs ești un norocos! Casă de piatră, dragilor! Multă fericire”, a transmis artistul pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT