Life

Ce a pățit Cătălin Măruță. Vedeta Pro TV, noi probleme de sănătate? Video

Cătălin Măruță se pare că se confruntă cu probleme de sănătate. Ce se întâmplă de fapt cu celebrul prezentator.
25.09.2023 | 15:01
Ce a patit Catalin Maruta Vedeta Pro TV noi probleme de sanatate Video
Ce a pățit Cătălin Măruță. Video Exclusiv. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a fost surprins de FANATIK la un centru comercial din Capitală în ipostaze neașteptate. Din imagini se poate observa faptul că prezentatorul are ceva probleme de sănătate care îi cam dau bătăi de cap. Cu toate acestea, nu a renunțat la o sesiune de shopping împreună cu fiica sa, Eva Măruță.

Cătălin Măruță, probleme de sănătate

Pe celebrul prezentator îl vedem mereu cu zâmbetul pe buze, binedispus și pus pe glume. De data aceasta însă, Cătălin Măruță a fost surprins de camerele de filmat în ipostaze în care nu prea îl vedem zilnic. Se afla la un cunoscut mall din București împreună cu fiica sa, Eva și cu o domnișoară, care îi însoțea.

ADVERTISEMENT

La prima vedere, pare un tablou de familie frumos, într-o zi dedicată cumpărăturilor. Însă ne-a atras atenția un detaliu anume. Cătălin Măruță părea că are ceva probleme la nivelul gâtului. Se poate observa și din mișcările pe care încerca să le limiteze pe cât posibil. Însă evident era și plasturele pentru durere pe care îl purta prezentatorul la nivelul cefei.

Cel mai probabil multele ore petrecute la muncă și-au spus cuvântul. Cu toate acestea, Cătălin Măruță nu i-a putut refuza Evei o sesiune de shopping în mall. Deși se vedea că nu se simte tocmai confortabil din punct de vedere fizic, prezentatorul a fost foarte atent la fiica sa și la cerințele ei.

ADVERTISEMENT

Celebrul prezentator, un tată modern

Știm cu toții faptul că îndrăgitul prezentator de la Pro TV are o relație foarte strânsă cu copiii săi. Cu toate că timpul său liber este limitat, iar problemele de sănătate îi mai dau bătăi de cap, reușește mereu să-și facă timp pentru cei mici. De data aceasta, Cătălin Măruță și-a făcut apariția în public îmbrăcat ca un adolescent.

A purtat o pereche de pantaloni negri, lejeri și o cămașă în aceeași nuanță, care avea un imprimeu interesant pe spate. Pantofii sport de brand nu puteau lipsi, la fel și ochelarii de vedere cu rame negre, care l-au consacrat. Nici la capitolul accesorii Cătălin Măruță nu a dat greș. A ales mai multe inele supradimensionate, care completau perfect ținuta.

ADVERTISEMENT

Iar ținuta micuței Eva a fost pe măsură, adecvată pentru o zi relaxantă prin magazine. Fiica prezentatorului purta o pereche de pantaloni scurți, albi, un top colorat în dungi și la fel ca tatăl ei, o pereche de sneakerși de la un celebru brand.

Despre fata care i-a însoțit nu știm prea multe, dar se vede limpede faptul că Eva are o relație apropiată cu ea. La un moment dat, cele două s-au îmbrățișat în mijlocul mall-ului, semn că se înțeleg foarte bine.

ADVERTISEMENT

Cătălin și Andra Măruță, relație rece cu finul Pepe

S-a speculat în ultima perioadă că relațiile dintre Andra și Cătălin Măruță și finul lor, Pepe s-au cam răcit. Nu au mai fost văzuți împreună ca odinioară și nici Pepe nu a mai fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță atât de des. Andra și prezentatorul au fost nașii lui Pepe și ai Ralucăi Pastramă și au botezat și cele două fiice ale artistului. Însă au apărut zvonuri cum că de când Pepe s-a căsătorit cu Yasmine Oddy, relațiile nu mai sunt la fel.

„Pepe nu e genul care să se certe cu cineva. Nu, nu s-a certat nici cu Cătălin Măruță și nici cu Andra. Au păstrat mereu o relație civilizată. Doar că între cei trei a intervenit o ruptură, relațiile dintre ei s-au răcit. Nu se mai vizitează ca pe vremuri.

Se sună doar cu ocazia diverselor evenimente de familie, pentru a-și face urări, dar nu mai petrec timp împreună. Nașul băiețelului lui Pepe a fost fratele său cel mare. Andra și Măruță au fost puși în fața faptului împlinit. Nici măcar nu au fost întrebați dacă-și doresc să-l creștineze tot ei și pe junior”, a declarat pentru CANCAN.ro o persoană apropiată lui Pepe.

ADVERTISEMENT