Life

Nunta momentului în România. Prezentatoarea de la România TV s-a căsătorit cu celebrul avocat

Prezentatoarea de la România TV care s-a căsătorit cu celebrul avocat. Este nunta momentului în România. Au ținut totul secret.
28.08.2023 | 22:11
Nunta momentului in Romania Prezentatoarea de la Romania TV sa casatorit cu celebrul avocat
O prezentatoare din România s-a căsătorit cu un cunoscut avocat. Sursa foto: Freepik/freepic.diller
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la România TV care s-a căsătorit, în mare secret, cu un cunoscut avocat. Cei doi au ținut evenimentul departe de ochii curioșilor. Doar apropiații au fost prezenți.

Prezentatoarea de la România TV care s-a căsătorit cu un celebru avocat. E nunta momentului în România

Este vorba despre Cristina Herea (37 de ani), care s-a căsătorit cu Alexandru Chiciu (49 de ani) în weekend-ul care tocmai a trecut. Evenimentul a avut loc în Snagov și a fost într-un cadru restrâns.

ADVERTISEMENT

La cununia civilă, care a fost departe de lumina reflectoarelor, martorii cuplului au fost Marcel Sâmpetru, fostul procuror general al României, și soția sa, potrivit dcnews.ro.

Prezentatoarea de la România TV a confirmat căsătoria cu renumitul avocat. “Da, este adevărat. Alexandru este omul care a dat sens vieții mele, iar pentru asta îi mulțumesc lui Dumnezeu”, a spus ea, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Cu o experiență de peste 18 ani în presă, Cristina Herea a scris trei cărți și a coordonat mai multe publicații de la noi din țară. În prezent, vedeta este gazda știrilor de la România TV.

Alexandru Chiciu este unul dintre cei mai cunoscuți avocați români. Până în 2007, a fost procuror, unul dintre cei care au stat la bazele Direcții Naționale Anticorupție. Este primul procuror din istorie care a trimis un ministru în judecată pentru fapte de corupție.

ADVERTISEMENT

Printre cei care au fost clienții celebrului avocat se numără Lia Olguța Vasilescu, Sorin Ovidiu Vîntu, Claudiu Manda și Ovidiu Tender. Are și calitatea de avocat în Baroul Chișinău.

Avocatul a confirmat și el căsătoria cu Cristina Herea, spunând că ea este aleasa pentru el, “Da, confirm. Cristina este femeia pe care am așteptat-o să apară toată viață. Alături de ea, pentru mine, începe ultima și cea mai profundă etapă a vieții mele”, a spus Alexandru Chiciu.

ADVERTISEMENT
Cristina Herea și Alexandru Chiciu nunta
Cristina Herea și Alexandru Chiciu s-au căsătorit. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Cristina Herea a trecut printr-un divorț

La începutul acestui an, în februarie, Cristina Herea și Mihai Benga au semnat actele de divorț, după doi ani de căsătorie. Separarea s-a produs departe de lumina reflectoarelor.

Cei doi au rămas în relații bune de dragul fetiței pe care o au împreună. Micuța a venit pe lume în toamna anului 2021. Prezentatoarea TV nu a vorbit despre motivele care au dus la divorț.

ADVERTISEMENT