Life

Anda Adam, prima reacție după ce s-a căsătorit în mare secret: ”Este cel mai frumos cadou de Crăciun”

Anda Adam s-a căsătorit în mare secret chiar înainte de Crăciun. Nimeni nu avea să știe că artista și logodnicul ei vor face pasul cel mare atât de repede.
23.12.2022 | 20:40
Anda Adam prima reactie dupa ce sa casatorit in mare secret Este cel mai frumos cadou de Craciun
Anda Adam, prima reacție după ce s-a căsătorit în secret. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anda Adam este în culmea fericirii. Celebra artistă și logodnicul ei, Yosif Mohaci, au decis să își unească destinele.

Anda Adam și Yosif Mohaci s-au căsătorit vineri, 23 decembrie

În urmă cu doar câteva ore, cei doi s-au prezentat în fața ofițerului de la Starea civilă din Sectorul 1 al Capitalei și au spus un ”da”, extrem de hotărât.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că Anda Adam și Yosif Mohaci s-au logodit în luna septembrie și se pare că cei doi nu au vrut deloc să piardă timpul.

Drept dovadă, la doar trei luni de atunci, astăzi, cei doi s-au căsătorit și sunt soț și soție cu acte în regulă.

ADVERTISEMENT

În cadrul cununiei civile au participat doar membrii familiei, dar și prieteni apropiați, semn că Anda Adam, dar și actualul ei soț și-au dorit ca întreg evenimentul să fie unul restrâns.

La câteva ore după marele eveniment, artista a oferit și o primă reacție. Având în vedere că aceasta a fost asaltată cu urări, atât din partea fanilor, cât și din partea artiștilor cunoscuți din showbiz-ul românesc, Anda Adam s-a simțit datoare să dea un răspuns.

ADVERTISEMENT

Cântăreața le-a mulțumit tuturor pentru urări, dar și pentru gândurile și mesajele frumoase care i-au fost oferite.

Prima reacție a cântăreței Anda Adam după nuntă

De asemenea, artista a mai adăugat că speră să aibă o casă ”de beton” și nu ”de piatră”, așa cum zice celebra zicală.

ADVERTISEMENT

”Vă mulțumesc pentru toată urările. Vă mulțumim amândoi pentru toate mesajele frumoase de felicitare și urări de casă de piatră.

Să dea Domnul să fie de beton, nu de piatră, și vă urăm încă o dată și vouă sărbători fericite”, a spus cântăreața, într-o postare pe InstaStory.

Anda Adam a mai adăugat că pentru ea, cununia civilă a reprezentat cel mai frumos cadou de Crăciun pe care l-a avut vreodată și de asemenea, le-a mulțumit tuturor celor care îi sunt alături, atât ei, cât și proaspătului său soț.

”Pentru noi, acesta este cel mai frumos cadou de Crăciun și vă mulțumim că ne sunteți alături”, a mai precizat artista, într-un clip video postat pe contul personal de socializare .

Amintim că recent, vedeta a vorbit și despre posibilitatea de a fi mamă. Anda Adam spunea că așteaptă momentul potrivit și că este pregătită deja pentru acest pas.

ADVERTISEMENT