Life

Nunta surpriză în casa Mireasa, cu nași celebri! Ce se petrece în emisiunea Simonei Gherghe de la Antena 1

Show-ul Mireasa de la Antena 1, moderat de Simona Gherghe, se pregătește de o nuntă ca în povești, iar nașii vor fi chiar Vasilică Ceterașu și soția lui, Amalia.
14.03.2024 | 18:00
Nunta surpriza in casa Mireasa cu nasi celebri Ce se petrece in emisiunea Simonei Gherghe de la Antena 1
Ce se petrec eîn show-ul Mireasa al Simonei Gherghe / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Doi dintre cei mai iubiți concurenți de la Mireasa sunt pe punctul să se căsătorească. Iar evenimentul va avea loc în această vară și, așa cum a aflat FANATIK, nașii vor fi Vasilică Ceterașu și soția lui, Amalia.

Petrică Nemeș de la Mireasa face nuntă ca în povești

Luna iulie a acestui an va fi momentul unei cununii ca în povești. Petrică Nemeș de la Mireasa face nuntă cu aleasa inimii sale, Ela, iar nași vor fi Vasilică Ceterașu și Amalia, soția lui. În exclusivitate pentru FANATIK, atât viitorul mire, cât și nașa, au făcut dezvăluiri despre eveniment.

ADVERTISEMENT

”Nunta lui Petrică și a Elei va fi în data de 04.07.2024. Va fi o nuntă mare, cu invitați din Maramureș, dar și din Craiova , de unde este mireasa. Cu Petrică ne știm de ani buni de zile. Vasilică îl cunoaște de micuț, iar eu de când m-am căsătorit cu soțul”, ne spune, în exclusivitate, Amalia, soția lui Vasilică Ceterașu.

De altfel, și Petrică Nemeș de la Mireasa spune că relația pe care o are cu Vasilică Ceterașu și soția lui este una cât se poate de bună. Ba chiar, recunoaște el, de când a cerut-o pe Ela de soție se gândește că artistul îi va fi naș.

ADVERTISEMENT

”Ca locație am ales una dintre cele mai frumoase și mari săli de evenimente care reprezintă Maramureșul, este vorba de Casa de Petrecere a Moroșenilor! Am legat o relație foarte frumoasă de prietenie cu Vasilică Ceterașul și cu Amalia, eu fiind prieten cu Vasilică încă din copilărie și colaborând cu el!

Au o familie foarte frumoasă și avem multe lucruri de învățat de la ei! Sunt un exemplu pentru noi și cred că sunt pentru oricine. De aceea ne-am dori ca ei să fie una dintre perechile noastre de nași!”, spune, pentru FANATIK, Petrică Nemeș de la Mireasa.

ADVERTISEMENT

Viitorii miri vor mai multe perechi de nași la nuntă

Chiar dacă Vasilică Ceterașu și Amalia au acceptat deja să le fie nași, Petrică Nemeș de la Mireasa și Ela, viitoarea lui soție, nu vor o singură pereche care să îi conducă la altar. Așa că, după îndelungi discuții, au decis să aibă mai multe perechi de nași.

”Încă nu știu câte perechi (de nași, n. red.), acum suntem în pregătiri cu nunta! Avem multe de pus la punct! Nu am pregătit nimic încă, de aceea nici nu am dat amănunte până acum!”, ne-a spus, în exclusivitate, Petrică Nemeș de la Mireasa.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, cum ei au fost primii aleși ca nași, Amalia a explicat și motivul pentru care ea și Vasilică Ceterașu au acceptat să devină părinți spirituali. ”Ne înțelegem foarte bine și ne bucurăm că ne-au ales să le fim părinți spirituali. Nu ne-am așteptat.

Petrica Nemes Mireasa
Petrică Nemeș de la Mireasa și Ela fac nuntă ca în povești / Fotomontaj: Fanatik

Nu știu exact câți nași vor avea, deoarece nu i-am întrebat. Sunt niște oameni deosebiți și foarte respectuoși. Atât Petrică, cât și Ela ne plac mult. Am doar cuvinte de laudă la adresa lor. Se înțeleg foarte bine și se respectă.

Eu zic că sunt cuplul ideal, în care iubirea predomină. Noi mai avem șase perechi de fini. Ei vor fi a șaptea și avem și trei copilași botezați. Dar mai urmează anul acesta încă doi finuți micuți, sunt pe drum”, ne-a dezvălui Amalia.

Mama lui Petrică Nemeș s-a împăcat cu viitoarea mireasă

Nunta dintre Petrică Nemeș și aleasa lui, Ela, cea care îi va deveni mireasă, a fost, luni bune, sub semnul întrebării. Nu de altceva, dar mama lui nu era tocmai prietenă că viitoarea doamnă Nemeș. Între timp, susține el, lucrurile s-au schimbat radical.

”Nu mai există tensiuni, au dispărut demult. Până la urmă a înțeles și mama mea că eu aleg ce este mai bine pentru viața mea și am ales iubirea!”, explică Petrică Nemeș de la Mireasa. Ba chiar, acum, viitoarele cuscre se înțeleg de minune. ”Soacrele sunt bine, așteaptă cu nerăbdare nunta!”, a mai precizat el.

ADVERTISEMENT