Life

Nuntă surpriză în showbiz! Celebra cântăreață s-a măritat în secret: “Am făcut-o”

O nuntă surpriză a avut loc în showbiz. O celebră cântăreață s-a căsătorit departe de ochii curioșilor. ”Am făcut-o”, spune ea.
22.11.2023 | 20:01
Nunta surpriza in showbiz Celebra cantareata sa maritat in secret Am facuto
Despre ce artistă este vorba. Sursa foto: People
ADVERTISEMENT

O celebră cântăreață, îndrăgită de oameni din întreaga lume, s-a căsătorit în mare secret. A reușit să ”treacă” neobservată inclusiv de jurnaliști. ”Am făcut-o”, a mărturisit chiar ea de curând, în public, impresionând multă lume.

Ce artistă celebră s-a căsătorit în secret

O artistă desăvârșită, care stârnește mereu emoție prin melodiile sale, și care a dat dovadă de o ambiție foarte mare după ce a slăbit foarte mult, a dezvăluit că s-a căsătorit. Multă lume aștepta, de altfel, un astfel de anunț din partea sa, mai ales că avea o relație de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Adele. Interpreta în vârstă de 35 de ani, de origine britanică, a confirmat de curând că și-a unit destinele cu partenerul său, agentul sportiv american, Rich Paul. De altfel, în acest mod a pus capăt speculațiilor referitoare la căsătorie.

Adele a făcut anunțul în timp ce asista, în weekend la un spectacol de comedie susținut de amicul său, comediantul Alan Carr, în Los Angeles. Acest lucru i-a fost dezvăluit unui celebru influencer Deuxmoi, de către doi dintre participanții la eveniment.

ADVERTISEMENT

”Alan a întrebat mulțimea dacă cineva s-a căsătorit recent, iar ea a strigat „Am făcut-o!”. Adele stătea chiar în spatele meu cu un prieten. Cei de la securitate au intrat doar pentru a-i aduce gustări. Nu-i păsa dacă oamenii știau că e acolo.”, a povestit unul dintre participanții la momentul de comedie al lui Alan Carr, potrivit The Telegraph.

Adele, împreună de doi ani cu Rich Paul

În jur de 75 de persoane au auzit declarația făcută de Adele, în acest weekend. Totul s-a produs la doi ani după ce Adele s-a cuplat cu Rich Paul. Cei doi au început o relație după ce s-au cunoscut la o petrecere de zi de naștere a unui prieten comun.

ADVERTISEMENT

Adele și Rich Paul au apărut pentru prima oară, în public, în calitate de iubită și iubit la un meci NBA, din 2021. Cu măștile la gură, conform regulilor anti-Covid, cei doi au fost surprinși de presa mondenă, dar nu au oferit atunci nicio declarație cu privire la relație.

”Este pur și simplu atât de amuzant și foarte, foarte inteligent. Este incredibil să-l privești făcând ceea ce face.”, a declarat Adele la un moment dat într-un interviu pentru Rolling Stone. Într-un alt interviu, acordat revistei Elle, a negat căsătoria și a mărturisit că este obsedată de partenerul ei: ”Sunt obsedată de el. Cu siguranță vreau mai mulți copii”.

ADVERTISEMENT

Rich Paul are 41 de ani și este fondatorul companiei de management Klutch Sports Group, care reprezintă vedete din lumea baschetului precum LeBron James sau care joacă pentru Los Angeles Lakers. ”Sunt într-un loc bun. Fericit. Ea este superbă. Suntem grozavi unul pentru celălalt”, a spus Rich Paul pentru CBS, despre Adele.

ADVERTISEMENT
Tags: