Life

Povestea secretă de amor a vedetei Craiovei! Iubita lui Ștefan Baiaram e pe post de bodyguard

Fotbalistul Ştefan Baiaram şi kickboxeriţa Cristina Răduţ trăiesc o frumoasă poveste de iubire de când sexy sportiva avea doar 17 ani!
17.11.2023 | 13:20
Povestea secreta de amor a vedetei Craiovei Iubita lui Stefan Baiaram e pe post de bodyguard
Ștefan Baiaram are o iubita foarte periculoasă / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iubita lui Ștefan Baiaram pe cât este de frumoasă, pe atât este de periculoasă! La cei 19 ani pe care îi are, craioveanca Cristina Răduţ face sport de perfomanţă, este studentă la două facultăţi şi a câştigat de nenumărate ori titlul de „Miss”. Pe bună dreptate însă! Ochii superbi, părul de Rapunzel şi zâmbetul perfect atrag toate privirile, oriunde ar merge! Între cursurile celor două facultăţi, Drept şi Sport, Cristina îşi face mereu timp şi pentru iubitul fotbalist.

Ştefan Baiaram se iubeşte cu cea mai sexy kickboxeriţă din ţară

Ea şi Ştefan Baiaram se iubesc deja de doi ani şi îşi petrec toate nopţile împreună! Până acum, făceau cu schimbul: când la ea acasă, când la el. Anul acesta însă, soarele a ieşit pe strada lor şi şi-au văzut un vis împlinit. Cei doi sportivi şi-au cumpărat propria lor casă!

ADVERTISEMENT

„Ne am luat şi un apartament împreună, aşteptăm să fie gata”, spune sportiva originară din Craiova. Deşi amândoi sunt ocupaţi cu antrenamentele, Ștefan Baiaram la Universitatea Craiova, ea la kickboxing, niciodată nu şi-au neglijat relaţia. Mereu ştiu cum să îşi aloce timp de petrecut în cuplu, iar acest lucru le face relaţia să meargă perfect!

„Suntem la o vârstă ușor încă tânără, dar deja am învățat ce înseamnă responsabilitățile unei vieți de adult sau chiar mai mult. Este destul de greu, deoarece sunt la două facultăți simultan, iar iubitul meu are un program încărcat, de asemenea.

ADVERTISEMENT

Prefer viața aceasta încărcată, am multe de învățat, căci o viață simplă este una plictisitoare. Seara, când ajungem acasă, avem ce să povestim, iar faptul că suntem sportivi și stim ce este disciplina ne ajută”, recunoaşte iubita lui Ștefan Baiaram.

La 17 ani, Ștefan Baiaram a luat-o, pe procură, peste mări şi ţări

Povestea lor de iubire a luat naştere încă de pe vremea în care Cristina avea doar 17 ani, iar fotbalistul, 18. Deşi amândoi erau foarte tineri, niciun obstacol nu le-a stat în cale şi au ştiut mereu cum să îşi atingă scopurile din cuplu. Înţelegem pe de o parte de ce!

ADVERTISEMENT

La cât de frumoasă şi ambiţioasă este Cristina, ar fi fost chiar păcat ca Ştefan să o piardă! Pentru că nu a vrut să plece în vacanţă peste hotare fără iubita lui, minoră la acea vreme, fotbalistul Ştefan Baiaram a recurs la un gest extrem.

„La 17 ani, m-a luat pe procură în Zanzibar!”, îşi aminteşte acum Cristina, semn că dragostea lor a fost foarte puternică încă din primele luni de relaţie. Iar de-a lungul timpului, s-a dovedit că procura cerută de Ștefan Baiaram a fost chiar inspirată.

ADVERTISEMENT

Primul contact cu kickboxing-ul

Iniţial, părinţii Cristinei i-au îndreptat paşii către un sport destinat fetiţelor, şi anume baletul. Încă de mic copil însă, iubita lui Ştefan Baiaram a ştiut că poantele şi fustiţele roz nu-s pentru ea. Aşadar, familia n-a mai avut încotro şi a trebuit să îi susţină pasiunea aleasă: kickboxing-ul!

Acum, la cei 19 ani pe care îi are, Cristina recunoaşte că sportul pe care îl practică de ani buni a scos-o din multe situaţii periculoase. Acum ştie cum să se impună şi cum să se apere în situaţiile dificile.

„În momentul în care am observat cum prietena mea este trasă pe strada de către un necunoscut, am aplicat ceea ce învăț în fiecare seară. Pot spune că, după acel genunchi, acel individ nu va mai asalta femeile!”, ne-a dezvăluit iubita lui Ştefan Baiaram.

Chiar dacă se învârte într-o lume guvernată de bărbaţi, Miss kickboxeriţa nu este niciodată intimidată de prezenţele masculine din jur. Dimpotrivă! „Da, este o lume a bărbaților. Dar tot am reușit să mă integrez ușor printre ei, sunt luată în serios si chiar foarte protejată de către colegii mei” , spune Cristina Răduţ.

ADVERTISEMENT