Life

O actriță celebră a făcut dezvăluiri șocante: ”Mama s-a culcat cu foștii mei parteneri”

O vedetă renumită, declarații uimitoare. Femeia care a adus-o pe lume a avut relații cu toți foștii săi parteneri de viață.
15.04.2023 | 21:47
O actrita celebra a facut dezvaluiri socante Mama sa culcat cu fostii mei parteneri
O vedetă renumită, declarații uimitoare. Femeia care a adus-o pe lume a avut relații cu toți foștii săi parteneri de viață. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

O actriță celebră a făcut dezvăluiri șocante în cadrul emisiunii pe care o moderează pe micile ecrane și în online. Aceasta susține că mama ei s-a culcat cu foștii parteneri. Cele două nu au o legătură foarte apropiată în prezent.

O vedetă renumită, declarații uimitoare. Femeia care a adus-o pe lume a avut relații cu toți foștii săi parteneri de viață

Drew Barrymore este vedeta internațională, renumită pentru viața controversată și declarațiile uimitoare făcute despre familia sa. Recent, actrița a dezvăluit că femeia care a adus-o pe lume a avut relații cu toți foștii săi parteneri de viață.

ADVERTISEMENT

Mărturia a fost făcută publică în emisiunea The Drew Barrymore Show, unde producătoarea a avut-o invitată pe Brooke Shields. Cele două au discutat deschis despre copilărie și despre relațiile pe care le au cu mamele lor.

„Mama s-a culcat cu foștii mei parteneri. Este foarte trist. A fost obsedată de mine. S-ar putea să fi fost atât de îndrăgostită de mine încât a vrut să fie cu oamenii care mă iubeau pe mine”, a spus Drew Barrymore, în show-ul de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

La polul opus, Brooke Shields a povestit că a avut parte de o experiență similară cu mama sa. Teri Shields, care a încetat din viață în anul 2012, nu îi dădea voie actriței să se întâlnească cu niciun băiat. Vedeta trebuia să rămână pură.

Drew Barrymore și mama sa, Jaid
Drew Barrymore și mama sa, Jaid. Sursa foto: people.com

Drew Barrymore, relație complicată cu mama sa

Drew Barrymore a avut o relație complicată cu mama sa încă de când era mic copil. A apărut în lumina reflectoarelor din copilărie, provenind dintr-o familie importantă de artiști, motiv pentru care a avut mereu probleme.

ADVERTISEMENT

Mama sa, Jaid, nu i-a fost părinte niciodată în adevăratul sens al cuvântului, ci mai degrabă o prietenă. Renumita actriță a fost un copil rebel, la vârsta de numai 9 ani prinzând gustul alcoolului pentru că era luată mereu de părinți la diverse petreceri.

La 10 a început să consume marijuana și la 12 ani alte substanțe interzise. La vârsta de 13 ani a fost internată într-o instituție de psihiatrie unde a stat un an și jumătate. Cu toate acestea mama sa nu vedea că este pe o pantă descendentă, însă îi interzicea să mănânce zahăr.

ADVERTISEMENT

„Mama nu m-a lăsat să mănânc zahăr. Studio 54, iarbă și alcool – absolut în regulă. Dar să nu mă ating de zahăr! Și așa am făcut. Îmi ascundeam ciocolată în dulap! Le ascundeam într-o cutie din dulapul meu și doar ronțăiam”, a declarat Drew Barrymore în podcastul Drew’s News.

ADVERTISEMENT
Tags: