Life

Actorul Sean Penn, copleșit de durere. Mama lui, actrița Eileen Ryan, a murit

Actorul Sean Penn este copleșit de durere. Mama lui, actrița Eileen Ryan, a încetat din viață. Vedeta avea vârsta de 94 de ani.
12.10.2022 | 00:32
Actorul Sean Penn coplesit de durere Mama lui actrita Eileen Ryan a murit
Mama lui Sean Penn avea 94 de ani. Sursa foto: CNN
ADVERTISEMENT

Actorul Sean Penn trece prin momente dificile. Cea care i-a dat naștere, actrița Eileen Ryan, a murit. Starul internațional avea 94 de ani.

Actorul Sean Penn și-a pierdut mama. Actrița Eileen Ryan avea 94 de ani

Protagonista din ”Little House on the Prairie” a încetat din viață la finalul acestui weekend, în casa sa din Malibu, California, potrivit unui anunț al familiei ei.

ADVERTISEMENT

Eileen Ryan a plecat din această lume cu câteva zile înainte de ziua de naștere, pe care ar fi trebuit să o sărbătorească pe 16 octombrie. Atunci ar fi împlinit 95 de ani.

”Ne-am pierdut ieri (duminică-n.r) mama”, a scris pe Twitter, luni, cel de-al doilea fiu al actriței, muzicianul Michael Penn.

ADVERTISEMENT

În urmă cu 16 ani, Sean Penn și Michael Penn și-au mai condus pe ultimul drum un membru al familiei: fratele lor, Cristopher Penn, care a murit în 2006, la vârsta de 40 de ani.

Scurtă biografie a lui Eileen Ryan

De altfel, actrița Eileen Ryan a avut o carieră demnă de aprecieri. A interpretat numeroase roluri și a jucat în mulțimi de filme, precum: ”Three in One”, ”At Close Range”, ”Parenthood”, ”The Indian Runner”, ”Benny & Joon”, ”Magnolia”, etc.

ADVERTISEMENT

Eileen Ryan a fost căsătorită cu actorul Leo Penn. Ei doi au avut un mariaj vreme de 4 decenii, iar totul s-a destrămat după ce Leon a murit în anul 1998.

”Ne-am adorat reciproc. Am avut o căsnicie minunată. Nu ne plictiseam niciodată unul în prezența celuilalt. Am crescut împreună.”, povestea regretata actriță despre Leo Penn.

ADVERTISEMENT

Eileen Ryan era originară din New York, acolo petrecându-și copilăria, până să meargă la studii și să înceapă o carieră în actorie. Pe lângă talent, Eileen s-a remarcat și prin frumusețe și rafinament.

Totodată, a reușit de-a lungul vieții să fie nu doar mamă a trei băieți, ci și bunică. A avut patru nepoți, pe nume: Dylan Penn, Hopper Penn și Liam Penn.

ADVERTISEMENT