Life

O actriță din România nu a mai primit de peste un deceniu un rol: ”Îmi doresc foarte mult”

Actrița din România care nu a mai primit un rol de peste 10 ani și își dorește să joace din nou în filme sau într-o piesă de teatru.
25.07.2023 | 19:22
O actrita din Romania nu a mai primit de peste un deceniu un rol Imi doresc foarte mult
Actrița a jucat ultima oară în telenovela ”Narcisa sălbatică”. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Actoria poate fi uneori doar un vis dacă nu reușești să obții un casting sau să primești o propunere de a interpreta un rol într-un film sau într-o piesă de teatru. Este cazul unei actrițe din țară, căreia de peste un deceniu nu i s-a mai ivit oportunitatea de a fi din nou personaj într-o peliculă.

Actrița din România care nu a mai primit un rol de ani buni. Cauza, explicată chiar de ea

Este una dintre cele mai cunoscute personalități din țară, una dintre cele mai frumoase femei și de ani buni este gazda unei emisiuni cu audiență. Publicul o cunoaște și ca actriță, dar au trecut deja peste 10 ani de când nu a mai apărut în vreun film sau în vreo piesă de teatru.

ADVERTISEMENT

Ultima apariție ca actriță a celei la care facem referire a fost în telenovela ”Narcisa sălbatică”, difuzată pe Antena 1 în intervalul 2010-2011. Odată cu terminarea filmărilor, pare că s-a retras din actorie și se axează doar pe rolul de prezentatoare TV.

Alina Pușcaș moderează ”Te cunosc de undeva” din 2012, iată de 17 sezoane. Telespectatorii o știu și ca actriță, în urma telenovelei în care a jucat, ”Narcisa sălbatică”. Invitată în cadrul unui podcast, Alina Pușcaș a explicat motivul dispariției sale din profesia de bază.

ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș a motivat că-și dorește să mai apară într-un serial, film sau piesă de teatru, dar nu a mai primit oferte, mai ales pentru producții mari. Alina Pușcaș consideră că totul constă în decizia regizorului și dă de înțeles că nu se anunță castingurile, decât între cunoscuți.

”Foarte multă lume mă tot întreabă de ce nu mai joc într-un serial sau film. Dragilor, nu e ca și cum eu nu-mi doresc. Eu îmi doresc foarte mult, dar în general castingurile de filme importante sunt închise.

ADVERTISEMENT

Adică, în momentul în care apare un produs, un scenariu, există regizorul, există producătorul, se întâlnesc și zic: „Gata. Punem asta.” Alege regizorul. Dacă pe mine regizorul nu mă cunoaște personal, el își cheamă oamenii pe care îi știe deja și atât.

Atunci, castingul respectiv nu ajunge la mine. Și asta este de înțeles, dar vreau să explic oamenilor de ce este extrem de greu să ajungi. Uneori, nici măcar nu auzi că s-a făcut vreun casting. Vezi direct personajele și te întrebi: „Cum a ajuns omul ăla acolo?” Să nu se interpreteze greșit. „Dacă cunoști pe cineva, nu știu ce…”. Lumea să nu aibă senzația că este vorba de un compromis. Nu. Este un circuit închis, pur și simplu”, a declarat Alina Pușcaș în podcastul ”Vin de-o poveste”, moderat de Radu Țibulcă.

ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș, mamă de trei copii. Cine este soțul ei

Alina Pușcaș prezintă acum ”Te cunosc de undeva” alături de Pepe, dar până în 2021 a făcut acest lucru cu actorul Cosmin Seleși. Dincolo de lumina reflectoarelor, vedeta are o căsnicie solidă cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu, și este mamă a trei copii: Alexandru (8 ani), Melissa (7 ani) și Iris (4 ani).

ADVERTISEMENT