News

O ambulanță a fost spulberată de tren în Gorj. Bărbat de 48 de ani, decedat pe loc

O ambulanță privată a fost implicată, luni dimineața, într-un grav accident rutier în Gorj. Mașina a fost lovită în plin de un tren, un bărbat a murit.
14.08.2023 | 11:03
O ambulanta a fost spulberata de tren in Gorj Barbat de 48 de ani decedat pe loc
Ambulanță, implicată într-un accident mortal în Gorj. O persoană a murit. Sursa foto: gorjeanul.ro
ADVERTISEMENT

Luni, la primele ore ale dimineții, o ambulanță privată a fost lovită de tren în județul Gorj. Din păcate, în urma acestui grav accident feroviar, o persoană a murit pe loc.

Ambulanță, implicată într-un accident mortal în Gorj. O persoană a murit

Tragedia de pe calea ferată din zona Olteniei a avut loc în jurul orei 6.00. Atunci, o mașină de transport privat pentru pacienții cu dializă a fost lovită de un tren în localitatea Tetila din Gorj.

ADVERTISEMENT

În momentul impactului, în vehiculul medical se afla doar șoferul. E vorba de un bărbat de 48 de ani. Acesta nu a avut nicio șansă și a murit pe loc în urma coliziunii puternice.

Cei de la ISU Gorj anunţă că, luni dimineaţă, au intervenit la un accident feroviar, în zona Tetila. Aici, un autovehicul a fost lovit de un tren. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje, care au găsit un bărbat încarcerat şi în stare de inconştienţă.

ADVERTISEMENT

S-a intervenit pentru extragerea din autoturism a victimei şi aplicarea manevrelor de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către colegii noştri, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul în vârstă de 48 de ani”, a mai transmis sursa citată.

Până în acest moment nu se știe cum s-a produs accidentul. Polițiștii urmează să stabilească toate detaliile care au dus la această tragedie. De notat că ISU a deplasat în localitatea din Gorj 2 autospeciale pentru descarcerare și 2 ambulanțe SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și 2 ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.

ADVERTISEMENT

Eveniment rutier grav și în Argeș: 5 răniți, dintre care 3 încarcerați

Tot luni, dar în Argeș, un accident rutier grav a avut loc în comuna Lunca Corbului. Echipajele de intervenție deplasate aici au reușit să identifice un număr total de 5 victime: 4 bărbați și o femeie.

Dintre cele 5 victime, 3 persoane se aflau încarcerate interiorul autoturismului implicat în accident. Pompierii prezenți la fața locului au început scoaterea lor dintre fiare și predarea către echipajele medicale.

ADVERTISEMENT

În timpul intervenției, una dintre persoanele încarcerate a fost extrasă semiconștientă, ceea ce a subliniat gravitatea situației și necesitatea acțiunilor rapide ale echipelor de salvatori”, anunță ISU.

Într-un comunicat ulterior emis de Centrul InfoTrafic, se arată că paramedicii SMURD au preluat și transportat la spital două victime cu vârstele de 23 și 24 de ani.

Pacientul în vârstă de 23 de ani, la prima evaluare, prezintă leziuni în zona toracală și la membrul inferior drept, iar celălalt, în vârstă de 24 de ani, a suferit răni la membrul superior drept, torace și membrele inferioare.Ambele persoane sunt conștiente. Toate victimele sunt transportate la spital”, anunță Poliția.

ADVERTISEMENT