News

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Argeș. S-a izbit cu mașina de un copac

Sfârșit tragic pentru un bărbat din județul Argeș. A pierdut controlul asupra mașinii pe care o conducea și s-a oprit într-un copac.
03.07.2023 | 12:53
Sfarsit tragic pentru un barbat din Arges Sa izbit cu masina de un copac
Sfârșit tragic pentru un bărbat din Argeș. Colaj Fanatik/ Sursa foto: ISU Argeș/IPJ Argeș
ADVERTISEMENT

Sfârșit tragic pentru un bărbat din județul Argeș. Un accident rutier grav a avut loc, luni dimineața, în orașul Costești, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața. Este vorba despre șoferul autoturismului.

Sfârșit tragic. Un șofer din Argeș s-a izbit cu mașina de un copac

În această dimineață, un apel la 112 anunța producerea unui eveniment rutier în zona Pârvu Roșu, din Costești. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului și a intrat cu mașina într-un copac. În urma impactului, bărbatul a rămas încarcerat.

ADVERTISEMENT

Mașina a ajuns un morman de fiare după ce șoferul, în vârstă de 73 de ani, din Costești, a ieșit de pe carosabil, izbindu-se puternic de copac. Din nefericire, coliziunea puternică i-a fost fatală bărbatului.

În zona respectivă s-au mobilizat forțele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș. Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere. De asemenea, în zonă au fost chemate două echipaje SMURD și pentru descarcerare.

ADVERTISEMENT

Salvatorii l-au găsit în interiorul mașinii pe bărbatul de 73 de ani. Acesta se afla singur în autoturism. El a fost descarcerat, însă, din păcate, nu s-a putut face nimic pentru a-l salva. Medicii au fost nevoiți să declare decesul.

„Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării au identificat în interiorul autoturismului o persoană încarcerată, pentru care a fost necesară executarea manevrelor de descarcerare.”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

ADVERTISEMENT

„Este vorba despre o victimă de sex masculin, în vârstă de aproximativ 73 de ani, pentru care, din păcate, nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul.”, a adăugat, luni, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș.

O femeie imobilizată în scaun cu rotile, moartă după ce a fost lovită de o mașină

Un accident șocant a avut loc, în urmă cu câteva zile, în Mehedinți, pe DC 21, în localitatea Șimian. O femeie imobilizată în scaun cu rotile a murit după ce a fost lovită de un autoturism. Din primele informații, se pare că aceasta s-ar fi aruncat în fața autoturismului.

ADVERTISEMENT

Victima, în vârstă de 54 de ani,a suferit răni grave, fiind transportată la spital. Din păcate, starea ei s-a înrăutățit și a murit. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru a se stabili cum s-a produs, în mod exact, accidentul.

ADVERTISEMENT