Life

O artistă cunoscută din București s-a sinucis! Ce a scris în mesajul ei de adio: ”Intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri”

O artistă cunoscută din București, Simona Săndulescu, s-a sinucis în Lacul Morii din Capitală, iar în mesajul de adio a explicat și gestul extrem la care a apelat.
06.08.2022 | 17:17
O artista cunoscuta din Bucuresti sa sinucis Ce a scris in mesajul ei de adio Intru in Lacul Morii purtand povara unei iubiri
Simona Săndulescu, o artistă cunoscută din București, s-a sinucis în Lacul Morii / Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Simona Săndulescu, una dintre cele mai cunoscute instrumentiste din București, a decis să își pună capăt zilelor, gestul ei fiind anunțat pe rețelele de socializare.

Simona Săndulescu, o artistă cunoscută din București, s-a sinucis în Lacul Morii

Simona Săndulescu a postat, în seara zilei de vineri, 5 august 2022, un mesaj prin care își anunța intenția de a se sinucide. Și, din păcate, nu a dat înapoi, ea fiind găsită moartă, în Lacul Morii din București.

ADVERTISEMENT

”Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamăgesc! Dar viața a devenit insuportabilă pentru mine…..Vă rog să mă iertați! Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpărtășite….”, a notat artista e contul ei de socializare.

Imediat, toți cei apropiați instrumentistei au și reacționat. Unii dintre ei au început să îi scrie mesaje prin care încercau să o convingă să nu apeleze la un asemenea gest extrem. ”Simonaaaa! Te implor! Nu face o prostie!”, ” Nimeni și nimic nu merită gestul acesta! Suntem mulți care te iubim!”, ” Ce faci, Simona! Azi e Schimbarea la față a Mântuitorului Hristos!

ADVERTISEMENT

Nu te lăsa amăgită de cel rău! Nu-ți pierde sufletul pentru o iubire pământeană! Viața este frumoasă, merită trăită! Domnul să-ți dea putere să reziști ispitei! Noi te iubim! Ești o ființă minunată!”, sunt câteva dintre mesajele pe care apropiații artistei i le-au scris pe conturile de socializare.

Din păcate, totul a fost inutil, iar în ciuda apelurilor la 112 făcute de amicii artistei, trupul Simonei Săndulescu a fost găsit, fără viață, în Lacul Morii din București.

ADVERTISEMENT

Simona Săndulescu a mai anunțat o dată că se va sinucide

După ce, din păcate, Simona Săndulescu și-a dus la capăt sinuciderea, iar unii dintre amicii artistei au fost anunțați că Poliția i-a descoperit trupul neînsuflețit în Lacul Morii, prietenii ei au mărturisit că depresia este una mai veche, dar că, la acea dată, și-a speriat apropiații pentru un rol.

”Tot mi se pare ireal sau cel puțin încă refuz să cred că poate fi adevărat. O postare oarecum similară pe care o făcuse anul trecut s-a dovedit ulterior a fi fost doar o reclamă la piesa de teatru în care juca… personajul jucat de ea avea probleme emoționale și, teoretic, se exprima prin prisma lui….

ADVERTISEMENT

Nu mi s-a părut normală abordarea…toți am crezut că ea dorea să comită acel gest… Nu pot sa cred că de data asta e real”, a notat un amic de-al Simonei Săndulescu pe contul ei de socializare.

Trupul Simonei Săndulescu a fost scos din Lacul Morii de scafandri, în jurul orelor 1.40, iar la acțiune au luat parte polițiști ai secției 20, pompieri și un echipaj medical care, din păcate, a putut doar să constate decesul femeii înecate.

Simona Săndulescu, artist liric și instrumentist, era Doctor în Muzică încă de acum 12 ani, și, ca organist, a contribuit la lucrări valoroase de muzică sacră în interpretarea Corului Radio, a susținut nenumărate concerte la Sala Radio, Catedrala Sfântul Iosif, Universitatea Națională de Muzică, Biserica Italiană, Biserica Franceză, dar și în țară.

ADVERTISEMENT