Life

Au trecut 13 ani de când Prințul William și Prințesa Kate au făcut nunta. Detaliul ascuns al rochiei de mireasă

Au trecut 13 ani de la nunta grandioasă a Prințului William cu Kate Middeleton. Detaliile pe care puțini le știu despre eveniment.
29.04.2024 | 10:07
Au trecut 13 ani de cand Printul William si Printesa Kate au facut nunta Detaliul ascuns al rochiei de mireasa
Au trecut 13 ani de la nunta Prințului William cu Kate Middleton. Sursa foto: colaj Fanatik/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Au trecut 13 ani de când Kate Middelton a intrat oficial în Familia Regală a Marii Britanii și s-a căsătorit cu William. Prințesa diagnosticată cu cancer a strălucit la nunta sa, dar mulți nu cunosc secretele din spatele evenimentului care a intrat în istorie.

Au trecut 13 ani de la nunta Prințului William cu Kate Middleton

Kate Middleton, actuala Prințesă de Wales, care în prezent suferă de cancer, s-au cunoscut la Universitatea St Andrews din Fife, Scoția. Și înainte de a se îndrăgosti, ei au fost prieteni.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna au avut numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt, iar acum Prințul o susține pe soția lui în cel mai greu moment al căsniciei lor. Revenind la nunta din din 29 aprilie 2011 a ținut primele pagini ale ziarelor din toată lumea.

Rochia purtată de viitoarea regină a atras toate privirile. Creația de culoarea fildeșului, cu detalii florale aplicate din dantelă, a fost creată de Sarah Burton de la Alexander McQueen, iar Kate a vrut să-și pună amprenta asupra ținute.

ADVERTISEMENT

Puțini știu acest lucru, dar rochia pe care prințesa a purtat-o în fața a 2000 de invitații avea un mesaj ascuns. Este vorba despre o mică panglică albastră cusută în interiorul rochiei.

De asemenea, la nunta cu Prințul William, Kate Middleton a purtat ceva împrumutat: respectiv tiara Cartier a reginei, dar și ceva vechi, dantela rochiei. Noutatea au fost cerceii Robinson Pelham, făcuți la comandă de părinții ei, Michael și Carole Middleton.

ADVERTISEMENT

Secretele nunții regale

La nunta spectaculoasă, Kate Middleton a avut patru domnișoare de onoare. Este vorba despre Lady Louise Windsor (fiica prințului Edward și a contesei de Wessex), Margarita Armstrong-Jones (nepoata prințesei Margaret și a lui Anthony Armstrong-Jones), Grace van Cutsem (fiica prietenilor lui William, domnul și doamna Hugh van Cutsem) și Eliza Lopes (nepoata Camillei, ducesă de Cornwall), notează protv.ro. 

Pentru a aminti de nunta mamei sale, din 1981, când Carole a purtat o coroană de flori pe cap, toate domnișoarele de onoare au purtat de asemenea un astfel de accesoriu.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, o surpriza la nunta lui Kate Middleton cu Prințul William a fost faptul că de la recepția de după-amiază de la Palatul Buckingham în Aston Martin-ul albastru al regelui Charles, primit de prinț la vârsta de 21 de ani. Tot regele este cel care a ales muzica.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Exclusiv: Ovidiu Lipan Tăndărică nu își mai bea cafeaua singur. În compania cui...
Exclusiv: Ovidiu Lipan Tăndărică nu își mai bea cafeaua singur. În compania cui a fost surprins celebrul artist
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților