News

O bătrână din Baia Mare care căuta de mâncare în gunoi a fost bătută fără milă de angajații de la salubritate

O bătrână din Baia Mare care căuta de mâncare în gunoi a fost bătută fără milă de angajați de la salubritate. Femeia a ajuns la spital.
22.10.2023 | 18:36
O batrana din Baia Mare care cauta de mancare in gunoi a fost batuta fara mila de angajatii de la salubritate
Bătrână din Baia Mare, bătută pentru că a căutat mâncare în gunoi. A fost găsită pe stradă. Sursa foto (ilustrativ): hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un caz de-a dreptul revoltător a fost consemnat în Baia Mare, acolo unde o bătrână care căuta de mâncare în gunoi a fost bătută fără milă de cei de la salubritate. Ce spun reprezentanții poliției.

Bătrână din Baia Mare, bătută pentru că a căutat mâncare în gunoi. A fost găsită pe stradă

Acest eveniment greu de explicat din nordul țării a avut loc în urmă cu două zile. Sărăcia a obligat-o pe biata femeie, în vârstă de 61 de ani, să caute ceva de mâncare prin tomberoane. A sfârșit prin a fi agresată.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc pe o stradă din Baia Mare în zona unor containere pentru deșeuri menajere. Din spusele martorilor, bătrânica ar fi fost bătută de un angajat al unei societăți de salubritate.

Sesizând acest caz grav, mai mulți băimăreni au sunat la 112 și au anunțat că au găsit o femeie căzută în stradă. În scurt timp, un echipaj medical al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș sosit la fața locului.

ADVERTISEMENT

Doctorii i-au acordat primul ajutor femeii. Imediat cum au văzut leziunile, cadrele medicale au cerut ajutorul poliției. Ei și-au dat seama că bătrânica nu a căzut, ci a fost victima unei agresiuni.

Conștientă la venirea agenților de la poliție, bătrâna le-a spus acestora că a fost lovită cu putere de către un angajat de la salubritate. Unica sa ”vină” a fost aceea că își căuta ceva de mâncare prin gunoi. Agresorul a fost identificat, iar cercetările continuă, notează site-ul VasileDale.ro.

ADVERTISEMENT

Reacția celor de la Poliție

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Maramureș anunță că l-au identificat pe agresor. Acesta este un bărbat de 56 de ani, tot din orașul Baia Mare.

”Astăzi (n.r. vineri) 20 octombrie, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați despre faptul că o femeie ar fi fost agresată. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, o femeie de 61 de ani din Finteușu Mic ar fi fost agresată pe strada Constantin Brâncoveanu de un bărbat în vârstă de 56 de ani din Baia Mare.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii de lovire sau alte violențe”, anunță cei de la IPJ Maramureș.

ADVERTISEMENT