Life

O bunică a fost cerută în căsătorie de un tânăr de doar 19 ani. Cei doi spun că așteaptă și un copil. Imagini virale

O bunică a devenit virală pe internet. Femeia, în vârstă de 76 de ani, s-a afișat alături de un tânăr de 19 ani, iar povestea lor a ajuns la urechile multor internauți.
13.12.2022 | 11:35
O bunica a fost ceruta in casatorie de un tanar de doar 19 ani Cei doi spun ca asteapta si un copil Imagini virale
Povestea de ”dragoste” dintre bunica de 76 de ani și tânărul de doar 19 ani a devenit virală. Sursă foto: Tik Tok / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Protagoniștii poveștii sunt bunica Milina Gatta și Giuseppe D’Anna, în vârstă de 19 ani.

Adevărul despre bunica de 76 de ani și tânărul de doar 19 ani

Cei doi au devenit cunoscuți pe internet după ce au publicat mai multe imagini în timp ce se sărutau. Iar lucrurile nu s-au oprit aici, ulterior, în alte imagini, tânărul de doar 19 ani o cerea în căsătorie pe bunica de 76 de ani.

Ultima postare a celor doi a fost spre deliciul publicului. Tânărul și bunica Milina Gatta au anunțat că așteaptă un copil.

ADVERTISEMENT

Mai exact, într-un clip video pe TikTok, Giuseppe D’Anna pune mâna pe abdomenul bunicii, iar cei doi par extrem de fericiți. Imaginile au strâns milioane de vizualizări și evident și comentarii.

Iată însă că tânărul de 19 ani a decis să distrugă orice speculație și să spună ce relație există între el și bunica de 76 de ani.

ADVERTISEMENT

În realitate, cei doi nu s-au căsătorit niciodată, nu așteaptă un copil și nici măcar nu formează un cuplu. Tânărul este nepotul femeii, iar în clipurile video postate, acesta nu face altceva decât să îi demonstreze iubirea bunicii sale.

Mai mult de atât, tânărul a explicat că bunica sa a rămas văduvă, iar cei doi locuiesc împreună. Cât despre imaginile în care se sărutau, Giuseppe spune că în familia lor, astfel de lucruri sunt comune, între rude.

ADVERTISEMENT

Cum a început întreaga poveste

Pentru că unii au interpretat altfel imaginile, tânărul a decis să continue glumele, iar mai apoi au urmat imaginile cu logodna, iar apoi cele în care cei doi așteptau un copil.

În total, povestește tânărul, videoclipurile au însumat zeci de milioane de vizualizări și au devenit virale, așa că cei doi au decis să nu se oprească.

ADVERTISEMENT

”Am postat primul videoclip pentru a explica dragostea pe care o am pentru bunica mea. (…) Nu mă așteptam la asemenea reacții.

Apoi am continuat gluma și am postat așa zisa logodnă dintre mine și bunica mea. De obicei, videoclipurile noastre se opreau la 2 milioane de vizualizări, dar acel videoclip a depășit 43 de milioane de vizualizări, imediat a devenit imediat viral”, a spus Giuseppe D’Anna.

Cum a reacționat bunica de 76 de ani când a aflat că a devenit cunoscută pe internet

Bunica tânărului a aflat și ea ce s-a întâmplat. Aceasta a rămas surprinsă în momentul în care a aflat că jumătate din Italia a început să o știe prin intermediul imaginilor răspândite pe internet.

Pe de altă parte, femeia, în vârstă de 76 de ani nu a fost prea încântată de faptul că nepotul său nu a explicat clar ce relație există între ei doi.

”Bunica a fost fericită, dar s-a și întristat de această neînțelegere și de faptul că, în ciuda încercărilor mele, nu am reușit să explicăm că nu suntem cu adevărat logodiți”, a mai mărturisit tânărul.

Menționăm că nu puține au fost cazurile în care unii tineri au decis să își unească destinele cu persoane mai în vârstă, toate aceste povești devenind virale pe internet.

ADVERTISEMENT
Tags: