Life

Cerere în căsătorie devenită virală. Un tânăr de 19 ani și-a cerut iubita de 76 de soție: „Câte miliarde are bunica?”

Imagini virale! Un tânăr de 19 ani și-a cerut iubita de 76 în căsătorie, în ciuda diferenței de vârstă de 57 de ani. Imagini cu momentul în care tânărul pune marea întrebare.
27.05.2022 | 16:13
Cerere in casatorie devenita virala Un tanar de 19 ani sia cerut iubita de 76 de sotie Cate miliarde are bunica
Un tânăr de 19 ani și-a cerut iubita de 76 de soție. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Tiktok
ADVERTISEMENT

Un influencer de 19 ani a șocat internetul după ce a cerut-o în căsătorie pe iubita sa mai bătrână cu 57 de ani.

Imagini virale: un influencer își cere de soție iubita de 76 de ani

Giuseppe D’Anna este tânărul curajos care a decis să arate lumii întregi cât de mult o iubește pe partenera sa de viață, o femeie de 76 de ani.

ADVERTISEMENT

Deși au întâmpinat multe critici de-a lungul relației lor, acest lucru nu l-a oprit pe tânăr să filmeze momentul în care o cere de soție pe cea cu care vrea să își petreacă restul vieții.

Diferența de vârstă de 57 de ani nu i-a împiedicat pe cei doi să se iubească și acum să își îndeplinească iubirea printr-o căsătorie.

ADVERTISEMENT

“Iubirea mea este frumoasă”, „Alege întotdeauna ceea ce te face fericit. Eu te aleg pe tine”, „În dragoste nu există vârstă, există să trăiești fără să judeci”, sunt doar câteva dintre descrierile puse de tânărul de 19 ani la imaginile cu iubita lui, viitoare soție.

@milina_gatta #greenscreen ♬ Originalton – Yaren Topcu🥷🏽

Ce critici au apărut pentru tânărul care iubește o pensionară

Desigur, criticile nu au lipsit, mai ales după ce momentul cererii în căsătorie a devenit viral, fiind milioane de persoane care au văzut-o.

ADVERTISEMENT

Clipul video de pe social media arată și inelul pe care l-a primit pensionara în vârstă de 76 de ani. Iubitul ei a ales un montaj clasic cu diamante: „Un diamant e pentru totdeauana”, a scris el.

De asemenea, în același clip mai apar și multe pungi de la Versace, aflate pe un pat dintr-o cameră de hotel luxoasă. Nu puteau lipsi imaginile cu aleasa inimii sale, aceasta ținând în brațe un buchet mare de trandafiri.

ADVERTISEMENT

“Am atât de multe întrebări“, a scris cineva, șocat de diferența de vârstă dintre cei doi iubiți, viitori soți. Mulți internauți au acuzat că tânărul de 19 ani doar se folosește de banii femeii: “Câte miliarde are bunica în cont?”, a scris unul dintre ei.

Replica lui Giuseppe D’Anna a venit rapid. Acesta a contestat acuzațiile care i se aduc și a spus:

“Ne despart 57 de ani, dar dragostea depășește orice”, a scris tânărul Giuseppe pe rețelele de socializare pentru a se apăra.

ADVERTISEMENT