Life

O cântăreață din România a schimbat 18 bone pentru copiii ei: ”Acum ne-ar trebui o guvernantă probabil”

O cântăreața din România a schimbat 18 bone pentru copiii ei până acum, o fetiță și un băiețel. Artista a explicat cauza.
10.11.2022 | 20:04
O cantareata din Romania a schimbat 18 bone pentru copiii ei Acum near trebui o guvernanta probabil
De ce a schimbat cântăreața 18 bone pentru copiii săi. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

A fi mamă nu este ușor, o recunoaște chiar una dintre cele mai cunoscute artiste din țară. Cântăreața a apelat până acum la 18 bone pentru copiii săi. Care a fost cauza?

Ellie White a schimbat 18 bone pentru copiii săi. Ce spune artista despre asta

Cariera și timpul îndelungat petrecut în studio au împiedicat-o pe Ellie White să petreacă foarte mult timp alături de fetița și băiețelul său, care în prezent au 6 și 9 ani. De aceea a apelat adesea la bone, până acum 18 la număr, dar niciuna nu s-a dovedit a fi cea potrivită.

ADVERTISEMENT
-Ellie White-
Ellie White a schimbat 18 bone pentru copiii ei. Sursa foto: facebook

 

În cadrul unui interviu pentru Ciao.ro, Ellie White a spus că ultima bonă a fost pe placul ei, însă odată ce s-a mutat la Brașov, a întrerupt legătura cu aceasta.

În prezent, solista se ocupă personal de copii, deoarece sunt mai mari.

”Ultima bonă a fost faină, Flori. Am plecat noi la Brașov, ne-am mutat noi la Brașov și ea s-a angajat în altă parte.

ADVERTISEMENT

Dar acum nu mai avem nevoie pentru că sunt destul de mari copii, Mihăiță face 9 ani, Maria are 6 ani jumătate”, a declarat Ellie White pentru ciao.ro

Soțul cântăreței, Doru Tincă, a făcut o glumă spunând că în momentul de față ar avea nevoie de o guvernantă care să se ocupe de lecțiile cu cei mici. Dincolo de asta, Ellie White și Doru Tincă se consideră norocoși, deoarece îi mai ajută vecinii.

ADVERTISEMENT

Doru Tincă: ”Acum, dacă ar fi nevoie, ne-ar trebui o guvernantă probabil. Care să stea să facă diverse lecții cu ei și să stea să îi supravegheze seara”

Ellie White: ”Trăiască vecinii! Dacă e să plecăm seara, avem cu cine să îi lăsăm”, au mai spus cei doi pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă mai sunt ajutați de vecini, Ellie White și soțul său au grijă să-și dedice din timpul lor copiilor, în special atunci când aceștia au lecții online.

”Dar dacă ei trebuie să facă lecții online, din păcate unul din părinți trebuie să se sacrifice să stea aproape. Nu neapărat să stai să faci lecții cu el. Că le fac online cu profesorul (…), a mai spus soțul solistei.

Pe lângă acestea, Ellie White a mai dezvăluit că și-a deschis un studio de producție muzicală în Brașov. Ea a devenit cunoscută în industria muzicală în urma colaborărilor pe care le-a avut cu DJ Project. Alături de aceștia a scos piese care au devenit hituri, printre care ”Sete de noi” sau ”Hotel”.

Ellie White este căsătorită cu Doru Tincă, iar alături de acesta are doi copii, pe nume Maria și Mihăiță.

ADVERTISEMENT
Tags: