Life

O celebră actriță a fost arestată în urma unui protest. Aceasta cerea „un salariu corect”

O actriță celebră a fost arestată după ce a participat la un protest. Aceasta a sărit în sprijinul unor angajați cu salarii prea mici.
11.05.2023 | 19:32
O celebra actrita a fost arestata in urma unui protest Aceasta cerea un salariu corect
O celebră actriță din America a fost arestată. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Susan Sarandon, o celebră actriță din America a fost arestată după ce a participat la un protest. Vedeta a ajuns în spatele gratiilor după ce a militat pentru drepturile persoanelor care lucrează în restaurante.

Susan Sarandon a ajuns în spatele gratiilor. De ce a fost arestată celebra actriță

Susan Sarandon este o actriță din Statele Unite care a fost arestată după ce a a participat la un protest pentru a susține drepturile angajaților din restaurante. Autoritățile din statul New York vor să crească salariul minim la 17 dolari pe oră, însă nu și pentru categoria menționată anterior- care primește bacșiș de la clienți.

ADVERTISEMENT
susan sarandon actriță arestată
Susan Sarandon a fost arestată.
Foto: Instagram

Actrița în vârstă de 76 ani și alți 7 activiști ai asociației One Fair Wage au ajuns după gratii, conform știrileprotv.ro. Într-o postare pe Twitter, jurnalista Kate Lisa, a arătat cu un video cum activiștii, printre care și actrița care în trecut a candidat pentru funcția de guvernator locotenent al New York-ului, sunt arestați.

Aceștia scandau: „Un salariu corect!”. În plus, au vrut să expună și un banner de mari dimensiuni pe holul instituției în care se aflau, însă au fost ridicați de autorități pentru deranjarea liniștii publice.

ADVERTISEMENT

Totuși, după ce au fost introduși într-o bază de date, cu toții au fost eliberați. Dar înainte de a fi arestată, celebra actriță a ținut un discurs în cadrul protestului. Susan Sarandon a insistat asupra importanței acestor oameni.

„Ei sunt foarte, foarte importanți și trebuie să fie tratați cu demnitate, nu doar pentru munca istovitoare pe care o prestează, ci și pentru ceea ce trebuie să facă pentru a comunica, a înțelege și a fi răbdători… și toate lucrurile care sunt legate de o afacere de succes”, a spus actrița.

ADVERTISEMENT

Cine este Susan Sarandon

De-a lungul carierei sale, Susan Sarandon s-a alăturat mai multor cauze. Recent, tot în New York, a ieșit pe stradă, în fața sediului central Netflix, pentru a sprijini greva Sindicatului Scriitorilor din America. Totodată, a susținut poporul palestinian în protestele contra guvernului.

De altfel, nu este pentru prima dată când a fost arestat. S-a întâmplat și anul 2018. Atunci, a participat la proastele  Women Disobey din Washington D.C,  împotriva politicilor de imigrare ale fostului președinte Donald Trump, care vrea să candideze din nou pentru Casa Albă. 

ADVERTISEMENT

Susan Sarandonn a apărut recent Maybe I Do, unde a jucat alături de Diane Keaton, William H. Macy, Richard Gere și Emma Roberts. În curând va putea fi urmărită și noul film Blue Beetle, care va avea premiera pe 18 august 2023. De asemenea, a avut o scurtă apariție în serialul Friends.

ADVERTISEMENT