Life

O celebră astroloagă s-a stins din viață. Era cunoscută pentru predicțiile despre numerele la loto

O celebră astroloagă s-a stins din viață la 80 de ani. Aceasta a cunoscut succesul în 1994, când făcea predicții pentru Loteria Națională din Marea Britanie.
10.03.2023 | 07:06
O celebra astroloaga sa stins din viata Era cunoscuta pentru predictiile despre numerele la loto
O celebră astroloagă a murit. Avea 80 de ani. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

O celebră astroloagă s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani. Aceasta era cunoscută pentru predicțiile sale referitoare la numerele la loto.

O celebră astroloagă a murit. Avea 80 de ani

Margaret Lake este numele celebrei astroloage, cunoscută mai degrabă ca Mystic Meg. Aceasta a fost o figură foarte cunoscută mai ales în anii 90, când apărea la Loteria Națională.

ADVERTISEMENT

Mystic Meg a murit ca urmare a unor probleme de sănătate pe care le avea deja de o lună. Ea a fost internată la spital cu gripă, dar nu a supraviețuit.

După o lună de luptă pentru viață, celebra astroloagă a murit joi dimineață, la vârsta de 80 de ani. Agentul acesteia declara că faima ei a fost una imensă, ba chiar a numit-o cel mai faimos astrolog din Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

“Fără nicio îndoială, ea a fost cel mai faimos astrolog din Marea Britanie, cu un milion de mile. Nimeni nu s-a apropiat de Meg din acest punct de vedere. A fost urmărită de milioane de oameni în această țară, dar și în întreaga lume.

Ea a devenit chiar parte a limbii engleze – dacă un politician, cineva din showbiz sau oameni obișnuiți de pe stradă sunt întrebați ceva complicat, vor spune “Cine crezi că sunt, Mystic Meg?”. Asta arată ce impact a avut”, a spus agentul ei, Dave Shapland, conform BBC.

ADVERTISEMENT

Cine a fost Mystic Meg, celebra astrologă din Marea Britanie

Mystic Meg s-a născut în 1942, în Lancashire, iar faima ei a apărut după ce a început să facă predicții pentru Loteria Națională, vreme de șase ani.

Între 1994 și 2000, Mystic Meg a făcut predicții înainte de extragere și se uita într-un glob de cristal pentru a spune ceea ce îi arată viitorul.

ADVERTISEMENT

Uri Geller a scris și el un mesaj de condoleanțe pe rețelele de socializare după moartea celebrei astroloage, spunând că Meg era cu adevărat specială.

“Clarvăzătoarea prin excelență care a adus mister și misticism pentru milioane de credincioși. Ea i-a sfidat pe scepticii plictisitori, la fel ca și fanii ei. Multă iubire și energie pozitivă, Meg, în călătoria ta spre viitor”, a scris acesta.

ADVERTISEMENT
Tags: