Life

Ce mesaj a apărut pe pagina astrologului Mădălina Manole cu puțin timp înainte să moară: „Adio! Un coșmar”

Mesajul care a apărut pe pagina astrologului Mădălina Manole cu puțin timp înainte să moară. Ce scria în el, de fapt.
01.02.2023 | 13:09
Ce mesaj a aparut pe pagina astrologului Madalina Manole cu putin timp inainte sa moara Adio Un cosmar
Ce mesaj a apărut pe pagina astrologului Mădălina Manole. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Moartea astrologului Mădălina Manole a șocat pe toată lumea. Aceasta s-a stins la 39 de ani și abia acum s-a aflat ce mesaj a apărut pe pagina ei înainte de moarte.

Ce mesaj a apărut pe pagina astrologului Mădălina Manole. A murit la 39 de ani

Mădălina Manole trecea prin probleme de sănătate grave, care s-au ținut lanț pentru ea în 2022. Tocmai de aceea, acesta a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care își lua adio de la anul ce a trecut și l-a descris ca fiind un coșmar.

ADVERTISEMENT

Astrologul spera să aibă parte de clipe mai bune în 2023, dar se pare că nu a mai avut timp să își vadă planurile împlinite pentru că s-a stins din viață.

„Adio, 2022! Un coșmar! Bun venit, 2023! Tu sper să fii mai blând cu mine!”, a scris astrologul Mădălina Manole, în dreptul unei imagini.

ADVERTISEMENT

Mădălina Manole a traversat multe probleme de sănătate

Mădălina Manole a fost sinceră cu fanii săi și a specificat că a avut grave probleme de sănătate și a ajuns chiar să facă transfuzii de sânge.

Aceasta a mai spus și că s-a suprasolicitant încercând să facă față tuturor provocărilor profesionale și personale, iar unele colaborări chiar le-a încheiat pentru că voia să își dedice mai mult timp sieși.

ADVERTISEMENT

„Am avut o perioadă grea, în care m-am confruntat cu niște probleme de sănătate grave din cauza cărora am ajuns la transfuzii de sânge.

A fost și un burn out la mijloc și asta pentru ca m-am suprasolicitat. Am muncit fără pauză în ultimii 5 ani. Așa că Universul a decis să-mi pună frână și să mă învețe să mă prețuiesc mai mult.

ADVERTISEMENT

De aceea, unele colaborări le-am încheiat. Am ales să rămân alături de cei care-mi apreciază munca și dau valoare contentului”, a transmis Mădălina Manole, pe paginile de socializare.

Mădălina Manole a murit la vârsta de 39 de ani din cauza unui stop cardio-respirator.

ADVERTISEMENT