Life

O celebră cântăreață, experiențe paranormale. Soțul mort îi dă semnale despre noul bărbat din viața ei: ”Mă sperie”

Celebră cântîreață de muzică populară, devenită văduvă, are parte de experiențe paranormale cu soțul decedat după ce a cunoscut un bărbat care o curtează.
06.03.2023 | 12:30
O celebra cantareata experiente paranormale Sotul mort ii da semnale despre noul barbat din viata ei Ma sperie
Cântăreața de muzică populară Tatiana Marcoianu primește semne de la soțul decedat / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tatiana Marcoianu, o cunoscută interpretă a fost cerută în căsătorie, dar nu vrea să își dezamăgească fostul soț. Culmea, susține artista, de ceva vreme încoace experimentează momente inexplicabile și primește, noaptea, mesaje de la soțul care a încetat din viață.

Cântăreața Tatiana Marcoianu, devenită văduvă, se gândește să își refacă viața, dar primește mesaje, noaptea, de la soțul decedat

Interpreta de muzică populară Tatiana Marcoianu a trecut prin momente grele după ce soțul ei s-a stins din viață și ea a rămas singură cu un copil. Și cu toate că a suferit mult și a promis că nu își va reface viața, Tatiana Marcoianu nu duce lipsă de admiratori. Artista a povestit în exclusivitate pentru FANATIK cum, recent, a fost surprinsă de un bărbat la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

“Fiind zilele acestea frumoase și luna aceasta a femeii, am primit multe atenții de la admiratori. Am avut un domn mai insistent, chiar m-a cerut în căsătorie în această perioadă. Bărbatul acesta care mă place a venit mai des pe la mine la serviciu, mi-a adus flori și chiar m-a invitat la o întâlnire…”, ne-a dezvăluit Tatiana Marcoianu.

Interpreta susține că, de câteva săptămâni, bărbatul a început să îi facă marcaj din ce în ce mai strâns, așa că insistențele lui au determinat-o pe Tatiana Marcoianu să își reconsidere poziția.

ADVERTISEMENT

Artista primește flori și atenții din partea lui, căci admiratorul său nu se lasă așa cu una cu două, și face totul pentru a o cuceri pe cântăreața. Doar că, de curând, a primit mesaje de la soțul decedat, noaptea, avertismente cumplite.

”Nu vreau să îl dezamăgesc, vreau să fiu atentă pe cine aleg… “

Cu toate acestea, interpreta de muzică populară este nehotărâtă, căci se așteaptă ca partenerul pe care îl va avea în viitor să aibă aceleași calități ca ale fostului său soț, Nicu.

ADVERTISEMENT

“Poate că îl compar mereu cu soțul meu, el a fost bărbatul ideal, avea mereu grijă de mine, îmi făcea complimente și nu duceam lipsa de nimic când eram cu el.

Chiar după ce s-a îmbolnăvit, Nicu mi-a repetat de câteva ori că, dacă el nu va fi pe lume, vrea că eu să îmi găsesc pe cineva să mă iubească cum m-a iubit el. Nu vreau să îl dezamăgesc, vreau să fiu atentă pe cine aleg… “, ne-a explicat cunoscuta cântăreață de muzică populară.

ADVERTISEMENT

Tatiana Marcoianu: “Soțul mi-a apărut în vis și m-a avertizat că acest bărbat va face o obsesie pentru mine…”

Cântăreața spune că deseori cel care i-a fost alături 30 de ani îi trimite mesaje noaptea. Recent, acesta a apărut în visul femeii și a avertizat-o să aibă grijă la noul ei admirator.

“L-am visat pe Nicu (n.r., soțul decedat), se făcea că eram în dormitorul nostru, mă ținea în brațe, se uita la mine cu drag și mă avertiza de o persoană.

Spunea că este un bărbat căruia îi place de mine și să am grijă că poate se ajunge mai departe și va face o obsesie pentru mine”, spune, în exclusivitate pentru FANATIK, Tatiana Marcoianu. Chiar și așa, Tatiana Marcoianu spune că nu dorește să îl îndepărteze pe bărbatul care o curtează, fiindcă cel mai mult o sperie singurătatea.

“Întotdeauna am acceptat tot ce mi-a oferit Dumnezeu. Dacă Domnul va vrea că eu să fiu cu cineva și să avem o relație fericită, înseamnă că așa va fi, dacă nu, nu vreau să forțez lucrurile pentru că nu este să fie…

Dar, da, sunt dispusă să îmi refac viața în viitor. Și în Biblie spune `Până când moartea ne va despărți`. Nu îmi place singurătatea, mă sperie”, a declarat Tatiana Marcoianu.

Tatiana Marcoianu nu e la prima experiență paranormală cu soțul decedat

Nu este pentru prima dată când soțul solistei îi transmite semnale. În trecut, bărbatul a avertizat-o pe interpreta de muzică populară în legătură cu un partener de afaceri care s-a dovedit a fi un escroc. În plus, artista crede că soțul ei s-a transformat într-un porumbel care o veghează oriunde merge.

“Unde merg sau dacă stau într-un loc, lângă mine se așează un porumbel. Merge pe lângă mine și efectiv parcă m-ar înțelege. Când sunt supărată chiar vorbesc cu porumbelul. Cred că Nicu s-a reîncarnat în el pentru a fi cu mine mereu!”, declara, în urmă cu câteva luni, la Antena Stars, Tatiana Marcoianu.

Tatiana Marcoianu a avut un șoc atunci când soțul ei s-a stins din viață în noaptea de Revelion. Bărbatul fusese depistat cu ciroză hepatică cu un an înainte de a deceda, însă boală a evoluat galopant. La 24 de ore de când a fost internat, boala l-a răpus. Fix în ziua în care s-a stins din viață, bărbatul împlinise 50 de ani. Tatiana Marcoianu a rămas acum singură cu un fiu.

ADVERTISEMENT