Life

O celebră prezentatoare tv are cancer. Gina Pistol, în stare de șoc după ce a aflat: ”Nu mai pot”

O faimoasă prezentatoare TV suferă de cancer la sân. Gina Pistol este în stare de șoc după ce a aflat. Ce mesaj i-a transmis?
27.07.2023 | 16:28
O celebra prezentatoare tv are cancer Gina Pistol in stare de soc dupa ce a aflat Nu mai pot
Gina Pistol, mesaj emoționant pentru o prezentatoare TV bolnavă de cancer. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O prezentatoare celebră de televiziune și influencer, în același timp, a fost depistată cu cancer la sân. Chiar ea și-a dezvăluit problema de sănătate, pe rețelele de socializare, primind încurajări din partea admiratorilor. Gina Pistol se numără printre cei care i-au scris. Ce i-a transmis printr-un comentariu?

Ce prezentatoare TV celebră are cancer. Ce mesaj i-a transmis Gina Pistol

Caroline Receveur, o prezentatoare TV, actriță și bloggeriță din Franța, dar cunoscută și la nivel internațional, se luptă cu o formă gravă de cancer. Acum se află în faza de tratament, mai exact în etapa în care urmează ședințe de chimioterapie.

ADVERTISEMENT

Caroline Receveur a încercat să-și păstreze doar pentru ea problema de sănătate, dar stările cu care se confruntă au determinat-o să-și mărturisească public durerea. După doar a doua ședință de chimioterapie, prezentatoarea franceză a spus că se simte extenuată, deshidratată și fără chef de mâncare sau viață.

Caroline Receveur a descoperit că are cancer la sân în stadiul întâi, ceea ce înseamnă că șansele de vindecare există. Speră și ea acest lucru, cu toate că simte și cum o greutate tot mai mare îi apasă umerii, în fiecare zi. De altfel, moderatoarea a postat și o fotografie cu ea din sala de așteptare, pentru chimioterapie.

ADVERTISEMENT

Imaginea a fost urmată de altele în care se vede și cum Caroline Receveur și-a tuns părul, că plânge sau încearcă să se bucure de timpul petrecut alături de familie. La toate acestea a adăugat și o secvență din spital, din momentul tratamentului.

”La o săptămână de la a doua ședință de chimioterapie, corpul (și mintea) mea se deshidratează. Am pierdut gustul mâncării și un pic de viață. Sunt în sala de așteptare și cedez…Eu care credeam că pot păstra “acest secret”, nu mai pot.

ADVERTISEMENT

Această singurătate pe care mi-o doresc ca să o am ca să pot confrunta acest calvar, care mă ia din urmă își adaugă greutate vieții mele zi de zi. Am un cancer la sân agresiv, dar a fost depistat în stadiu incipient”, a notat Caroline Receveur pe rețelele de socializare.

Gina Pistol a încurajat-o pe Caroline Receveur

”Îți doresc putere!”, i-a spus Gina Pistol lui Caroline Receveur în comentarii, pe lângă altele primite de la diferite persoane: ”Multă putere și curaj, iubirea noastră”/ ”Această poveste ne-a șocat pe mulți. Multă putere să treci cu bine peste”, sunt alte mesaje de susținere.

ADVERTISEMENT

Caroline Receveur are 35 de ani și este originară din Epinal, Franța. În țara sa natală s-a remarcat atât prin profesie, dar și prin frumusețe. Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din Franța și a debutat în lumea televiziunii în urma unor reality show-uri.

ADVERTISEMENT