Life

Rona Hartner, diagnostic crunt din partea medicilor: „A apărut un cancer în faza patru”

Rona Hartner trece prin momente cumplite! Medicii au descoperit că suferă, din nou, de cancer. Care este starea sa acum.
23.07.2023 | 17:35
Rona Hartner diagnostic crunt din partea medicilor A aparut un cancer in faza patru
Rona Hartner a fost din nou diagnosticată cu cancer. Sursa foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Rona Hartner este nevoită să mai ducă încă o dată lupta cu cancerul. Medicii i-au pus recent diagnosticul crunt, iar artista trece acum printr-o perioadă dificilă. Și viața profesională îi va fi mult afectată de vestea cumplită.

Rona Hartner a fost din nou diagnosticată cu cancer

Viața o pune din nou la încercare pe Rona Hartner. După ce în urmă cu câțiva ani s-a luptat cu nemilosul cancer, pe care credea că l-a învins, medicii i-au dat o veste cruntă. Artista suferă din nou de aceeași boală, ajuns deja în faza patru, cu metastaze.

ADVERTISEMENT

Vedeta a oferit un interviu emoționant în care a povestit cum a primit informația care a lovit-o ca un trăsnet. Cancerul și-a pus deja amprenta asupra corpului său. Simptomele cu care se confruntă acum fiind oboseala permanentă.

Rona Hartner a mărturisit că este foarte posibil să-și anuleze toate spectacolele care erau programate în perioada următoare. „A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres sigur și mă lupt cu e. Acum aștept rezultatele de la biopsie și o să fac ce am de făcut.

ADVERTISEMENT

Nu simt nimic fizic, în sensul că este obositor să ai un cancer în corp, deci da am o stare de oboseală permanentă. Am un suflu foarte scurt și nu prea reușesc să respir destul de bine ca să pot să cânt la capacitate. Dar o să încerc, dacă văd că nu o să mă descurc, o să anulez spectacolele pe o perioadă și le reiau după ce îmi revin”, a dezvăluit Rona Hartner la Antena Stars, conform spynews.ro. 

„De două luni tușeam continuu”

Rona Hartner a explicat că din momentul în care a început să se simtă rău, a căutat ajutor medical în Franța, însă niciun doctor nu i-a pus un diagnostic clar. Prin urmare, ea a revenit în România, iar un pneumolog a descoperit că suferă de o pneumonie atipică, ce în urma investigațiilor s-a dovedit a fi cancer.

ADVERTISEMENT

„Practic de două luni tușeam continuu. Am fost să văd foarte mulți doctori în Franța, care nu mi-au găsit niciun diagnostic. Și atunci m-am dus în România la un pneumolog român, foarte bun.

Care m-a auzit o singură dată tușind. Și m-a trimis imediat la radiografie. Mi-a zis că s-a găsit o pneumonie atipică. Și mi-a zis doctora că după părerea ei, este ceva mult mai grav”, a continuat Rona Hartner.

ADVERTISEMENT

Artista a mărturisit că prima dată când a aflat că suferă din nou de cancer a început să plângă. Are, însă, credință și este sigură că Dumnezeu o va salva încă o dată din ghearele morții, dând dovadă de voință și curaj.

„M-am dus în Franța și am început să fac niște investigații și pe 12 iulie mi-a picat diagnosticul, pentru că cine caută, găsește. Diagnosticul spunea pur și simplu că am cancer în faza patru, deja este cu metastaze.

Recunosc că pe moment am plâns, pentru că nu m-am așteptat la asta. A fost un șoc. Dar mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubește și că dacă această boală a ajuns la mine iarăși este pentru că prima dată nu a fost tratată bine. Pentru că a fost și oricum e altă boală. (…) M-am epuizat anul ăsta mult prea mult”, a concluzionat Rona Hartner.

ADVERTISEMENT