Life

O celebră prezentatoare TV pleacă de la Antena 1. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp: ”S-a încheiat”

O vedetă celebră renunță la contractul cu Antena 1. Vestea surpriză a fost făcută publică acum puțină vreme, în online.
26.06.2023 | 20:58
O celebra prezentatoare TV pleaca de la Antena 1 Anuntul a fost facut in urma cu putin timp Sa incheiat
O vedetă celebră renunță la contractul cu Antena 1. Vestea surpriză a fost făcută publică acum puțină vreme, în online. Sursa foto: logos.fandom.com / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

O celebră prezentatoare TV pleacă de la Antena 1. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp: “S-a încheiat”. Care este motivul pentru care vedeta a luat această decizie după o colaborare de numai câteva luni.

O vedetă celebră renunță la contractul cu Antena 1. Vestea surpriză a fost făcută publică acum puțină vreme, în online

O vedetă celebră renunță la contractul cu Antena 1, la scurt timp după revenirea pe sticlă. Vestea surpriză a fost făcută publică acum puțină vreme, în mediul online. Ramona Păuleanu a anunțat că ”aventura” cu postul tv s-a încheiat.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare, care anterior a lucrat la Pro TV, nu a vorbit despre motivele pentru care a luat această hotărâre. Recent, discuta în termeni frumoși despre echipa cu care lucra și în care s-a integrat de minune.

„Şi acum o ştire de dezinteres naţional. Aventura mea cu Antena s-a încheiat. Gata, acum sunteţi liberi sa continuaţi sa faceţi ceea ce făceaţi”, a scris știrista pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Potrivit paginademedia, Ramona Păuleanu a dezvăluit că a venit momentul să ia „o pauză de televiziune”, fără să discute prea mult pe marginea acestui subiect. Jurnalista continuă să fie vizibilă în social media.

Fosta vedetă de la Antena 1 a primit numeroase întrebări de la internauți. Majoritatea au întrebat-o unde va putea fi urmărită de acum înainte, prezentatoarea precizând că se va concentra pe podcast-ul Creștem mari de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Sau aici. Promit să postez mai des”, a mai scris Ramona Păuleanu într-un comentariu de pe rețelele de socializare. Șatena încearcă să-și facă timp pentru social media, în contextul în care trebuie să aibă grijă de creșterea și educarea gemenilor săi.

Ramona Păuleanu, despre mutarea de la Pro TV la Antena 1

„Revenirea la Observator Antena 1 a fost firească, mai firească decât m-aș fi gândit. Am crezut că o să-mi fie mai greu, credeam că mă voi desprinde mai greu de vechiul job, dar m-am surprins pe mine însămi când am văzut că nu a fost deloc așa.

ADVERTISEMENT

Probabil a cântărit enorm faptul că pe mulți îi cunosc de acum aproximativ 15 ani, când m-am angajat prima dată în televiziune”, spunea la un moment dat Ramona Păuleanu despre mutarea de la Pro TV la Antena 1, pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT