ADVERTISEMENT
News

O companie israeliană susține că a găsit antidotul pentru coronavirus

Autor: Alexandru Năstase | 03.01.2021 | 18:06
O companie israeliană susține că a găsit antidotul pentru coronavirus
Un startup din Israel spune că are tratamentul perfect pentru COVID-19. Sursa foto - hepta.ro

O companie israeliană susține că a găsit antidotul pentru coronavirus. Vorbim despre un nou tratament bazat pe proteine care ​​ar putea vindeca oamenii de virusul Covid-19.

ADVERTISEMENT

Afirmația este făcute de reprezentanții unui startup din Israel. Conform Novel Concepts Medical, tratamentul este o combinație de compuși naturali și a fost dovedit deja în rezultatele de laborator.

Acesta ar indica o scădere semnificativă a cantității de „proteină spike” Covid-19 în doar câteva ore de la incubarea lui.

O companie israeliană susține că a găsit antidotul pentru COVID-19

Fondatorul companiei, dr. Rachel R. Alkalay, care este absolventă de doctorat la Queen Mary University din Londra, a explicat că proteina spike este partea din virus care, de fapt,  de conectează la celulă.

ADVERTISEMENT

„Toate cercetările din lume se concentrează pe această proteină spike. Am reușit să-l descompunem. În esență, acesta este echivalentul scoaterii combustibilului dintr-o mașină”, a spus Alkalay.

„Suntem în prezent la refacerea compușilor care au fost deja testați pe milioane de oameni în siguranță pentru alte scopuri.

Descoperirile noastre arată că este foarte posibil să avem un efect imediat în inhibarea virusului la persoanele care au fost expuse ”, a adăugat medicul.

ADVERTISEMENT

Formula medicală a conceptelor noi a fost testată la Smart Assays Lab din Parcul Științific Weizmann din Israel.  Dr. Celeste Weiss-Katz, expert în proteine ​​la Universitatea Tel Aviv, a confirmat că rapoartele de laborator au demonstrat formula care descompune proteinele de bază ale Covid-19.

„Este clar să vedem din rezultatele de laborator că formula Conceptelor medicale noi determină o reducere semnificativă a proteinelor S1 și S2”, a spus cercetătorul

ADVERTISEMENT

Alkalay a declarat că Novel Concepts Medical încearcă acum să colaboreze cu spitale, atât în ​​Israel, cât și în alte țări, pentru a începe studiile clinice.

Între timp, Israelul a anunţat că a vaccinat un milion de oameni împotriva coronavirusului, mai mult de o zecime din populaţie

ADVERTISEMENT

Persoana din Israel cu numărul un milion căruia i s-a administrat vaccinul este din oraşul arab Umm al-Fahm. Premierul Benjamin Netanayahu a caracterizat momentul drept unul de “mare emoţie”.

Arabii reprezintă aproximativ 20 la sută din populaţia Israelului şi au acceptat mai greu campania de vaccinare. Ei au cetăţenie israeliană şi drept de vot, dar se confruntă cu problema discriminării în ceea ce priveşte locuinţele şi alte aspecte, ceea ce contribuie la o lipsă de încredere în autorităţi.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!