Life

O concurentă de la Mireasă a făcut cea mai tare dezvăluire despre ce se întâmplă în emisiunea de la Antena 1. Cei mai mulți ascund adevărul

O concurentă a făcut o dezvăluire neașteptată despre emisiunea Mireasa. Ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat, de fapt.
20.06.2023 | 07:07
O concurenta de la Mireasa a facut cea mai tare dezvaluire despre ce se intampla in emisiunea de la Antena 1 Cei mai multi ascund adevarul
O concurentă de la Mireasa a făcut dezvăluiri din culise. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Una dintre concurentele din casa Mireasa a făcut declarații neașteptate despre emisiune. Tânăra a povestit ce se întâmplă în spatele camerelor și a mărturisit că nu are de gând să procedeze la fel ca restul.

Ce se întâmplă în casa Mireasa când camerele nu sunt pornite. O concurentă a spus tot

Irina de la Mireasa nu s-a mai putut abține și a făcut dezvăluiri din culisele show-ului matrimonial de la Antena 1. Într-o discuție pe care o avea cu Anemona, tânăra a susținut că ceilalți concurenți joacă teatru, lucru pe care ea nu-l poate face.

ADVERTISEMENT

Concurenta Mireasa a explicat că atâta timp cât nu are un cuplu în casă, are suficient timp să analizeze ce spun sau fac ceilalți, astfel că și-a dat seama că este singura care spune lucrurilor pe nume de fiecare dată, în timp ce alte persoane așteaptă.

Mai mult, Irina i-a dezvăluit Anemonei că de acum va urmări cu băgare de seama cum vor reacționa colegii după ce sunt difuzate materialele cu ea. Aceasta vrea să le observe primele reacții ale celor de la Mireasa.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu avem cuplu ca să ne axăm pe al nostru, ne axăm pe altele. Dacă tot n-am plecat acasă, ca să nu stau ca trista și sa fiu așa fantoma în casa Mireasa. Îmi mai dau și eu cu părerea. Mai argumentez.

Mă mai gândesc. Sigur, în calitate de concurentă. Știi care e ideea? Eu am spart gheața și am zis lucrurile pe care voiam să le zic multor oameni din competiție și aici e foarte interesant.

ADVERTISEMENT

În momentul în care o să apară filmulețul cu mine în care eu zic ceva, o să mă uit la privirea multor oameni, la gesturi, mimică. Ce vrei, eu nu pot să mă prefac. Nici nu pot să tac. Dacă tac, parcă mă prefac. Eu nu vreau. Ține de mine”, a spus concurenta Mireasa în timpul discuției cu prietena sa.

Irina este susținută de mai multe fete

În consecință, Anemona i-a zis că este de acord cu ea. Ba chiar este de părere că, la rândul său, are aceeași atitudine ca a sa, pe alocuri, dar încearcă să nu se bage. „Nici eu nu pot să mă prefac, dar pot să tac din gură”, a susținut tânăra.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, concurenta de la Mireasa a dezvăluit că au mai fost fete care au susținut-o. „Cum mi-a zis și Cătălina, ‘Tu ești unul dintre puținii oameni de aici, poate și singurul care a zis ce gândește’, iar asta e adevărat”. Este concluzia trasă de Irina, citată de spynews.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: