Life

O cunoscută cântăreață s-a căsătorit la doar o zi după ce s-a logodit: “De un an îmi tot zice că mă ia”

O cântăreață cunoscută de la noi din țară și partenerul ei s-au căsătorit la o zi după ce s-au logodit. Cei doi aveau de mult timp planuri de nuntă.
31.12.2022 | 17:01
O cunoscuta cantareata sa casatorit la doar o zi dupa ce sa logodit De un an imi tot zice ca ma ia
O cântăreață s-a căsătorit la o zi după ce a fot cerută. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O cunoscută cântăreață din România și partenerul ei s-au căsătorit recent. Artista a fost cerută în căsătorie cu doar o zi înainte de cununi civilă.

O cunoscută cântăreață și partenerul ei s-au căsătorit la o zi după ce s-au logodit

Artista și partenerul ei și-au unit destinele la o zi de când s-au logodit.

Este vorba despre Seya, care a fost și concurentă la Puterea dragostei. Cântăreața a făcut nunta în grabă și totul a fost în mare secret, mai ales că peste o lună va naște.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au cununat civil, însă cununia religioasă va avea loc mai târziu.

“A fost totul pe fugă, să zicem, pentru că, din câte știți, sunt însărcinată în luna a 8-a și mai am un pic și nasc și ne-am gândit așa pe ultima sută de metri.

Bine, asta a fost o cununie civilă. Cununia religioasă va avea loc și ea, dar mai târziu.”, a declarat Seya la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Kanal D a fost întrebată dacă ea și soțul ei vor organiza cununia religioasă în 2023, răspunsul a fost da. Amândoi își doreau foarte mult acest lucru, dar nu au avut timp, deoarece partenerul artistei este ocupat cu afacerea sa și pleacă des în străinătate.

“Da, da, anul viitor. Noi ne doream de mult să facem cununia civilă, numai că nu am avut nici timp, soțul meu este ocupat cu business-ul pe care îl are și pleacă mai mereu din țară.”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT

De ce a decis Seya să să căsătorească în secret

Seya nu a avut emoții, mai ales că ea și proaspătul ei soț au planuri de nuntă de mult timp. La cununia civilă au fost prezenți doar prietenii celor doi.

Partenerului artistei îi place să stea departe de lumina reflectoarelor, motiv pentru care au decis să țină totul secret.

ADVERTISEMENT

“Nu, nu, că de un an îmi tot zice că mă ia, așa că acum a fost momentul. A fost ceva restrâns, cu prietenii noștri. Și cererea în căsătorie a fost ceva intim, ceva mai departe de ochii lumii.

Lui îi place să stea mai în umbră așa, nu îi place prea mult să fie în centrul atenției, din cauza asta am și optat pentru ceva mai intim.”, a mai explicat Seya.

ADVERTISEMENT
Tags: