News

O explozie puternică a zguduit un oraș din Anglia. 200 de oameni au fost evacuați

04.09.2020 | 16:28
O explozie puternica a zguduit un oras din Anglia 200 de oameni au fost evacuati
ADVERTISEMENT

Un incendiu uriaș a fost provocat în sud-estul Angliei de mai multe explozii puternice, produse la un complex industrial din localitatea Kent.

Sute de persoane au fost evacuate ca măsură de precauție, conform unui anunț al autorităților, în timp ce pompierii se luptau cu flăcările.

ADVERTISEMENT

Exploziile puternice s-au produs într-o zonă industrială din Kent, în sud-estul Angliei, în portul Hoo, însă nu se cunosc circumstanțele producerii exploziilor.

O explozie puternică din portul Hoo din Kent a creat panică în localitate

Pompierii din Kent au anunțat pe Twitter că se luptă în continuare cu flăcările puternice, însă nu există victime.

ADVERTISEMENT

Imaginile surprinse de mai mulți martori au fost publicate pe rețelele de socializare și surprind exploziile spectaculoase care au dat fiori tuturor.

Persoanele care muncesc sau care locuiesc în zonă au fost rugate să „închidă ușile și ferestrele, ca măsură de precauție”.

ADVERTISEMENT

Mai mult, aproximativ 200 de oameni au fost evacuați pentru a preveni orice scenariu negru, însă nu există riscul ca incendiul să producă noi pagube.

Un locuitor din zonă, Joe Discipline, a anunțat că a fost trezit la ora 6.30 de o explozie care a „zguduit casa și ferestrele”, conform News.ro.

ADVERTISEMENT

„Am sărit din pat și am văzut că cerul era portocaliu, apoi a avut o altă explozie”, a rememorat bărbatul.

Ca și o asemănare izbitoare cu dezastrul din Beirut, explozia din Kent s-a produs tot la portul din localitate, la un depozit industrial.

„10 mașini de pompieri se luptă cu flăcările”, au explicat reprezentanții pompierilor din Kent, cei care încearcă să stingă incendiul izbucnit în portul Hoo din localitate.

Știre în curs de actualizare

ADVERTISEMENT
Tags: