Life

O familie de români, cu un Tico în vacanță în Grecia: „Începem să ne cam îndoim”

O familie de români, cu un Tico în vacanță în Grecia. Aceștia au întâmpinat și niște probleme după ce au ajuns în vacanță.
28.07.2023 | 08:34
O familie de romani cu un Tico in vacanta in Grecia Incepem sa ne cam indoim
O familie de români, cu un Tico în vacanță în Grecia. Foto Facebook / Ion Iliescu
ADVERTISEMENT

O familie de români a plecat cu un Tico în vacanță. Aceștia sunt deja în al șaselea an de când pleacă în concediu cu micuța mașină.

O familie de români, cu un Tico în vacanță în Grecia

De această dată, familia care este deja celebră pe rețelele de socializare pentru că pleacă în vacanță în Grecia cu Tico, a întâmpinat niște probleme.

ADVERTISEMENT

Spațiul într-o mașină Tico este foarte mic, de unde și problema oamenilor. Au cumpărat o barcă gonflabilă ca să se distreze cu ea la mare, doar că nu știu dacă va încăpea în mașină!

„Când ești pe o insulă si nu reziști tentației. Cum o să ajungem până acasă cu încă un ,,băgăjel” in plus?

ADVERTISEMENT

Nu știm, știm că e misto senzația să plutești pe apa”, a scris turistul român pe Forum Grecia.

Oamenii, uimiți că un Tico a ajuns cu bine în Grecia

În timp ce unii au fost uimiți că mașina Tico a ajuns cu bine după un drum atât de lung, alții au început să glumească că barca cumpărată este mai mare decât mașina!

ADVERTISEMENT

„Ăla e Tico? Încape mașină pe barcă, nu barcă in mașină”, a scris cineva. Altcineva i-a felicitat pe turiștii români din Grecia pentru curaj: „Felicitări pentru cum gândiți și concediu plăcut!”.

Doar că inclusiv ei au început să se cam îndoiască dacă au luat sau nu decizia cea bună venind cu o mașină atât de mică în vacanță. „Începem să ne cam îndoim despre cum gândim”, a scris autorul postării.

ADVERTISEMENT

Alții i-au dat sfaturi despre cum ar putea să se întoarcă acasă cu barca gonflabilă pe care a cumpărat-o. „Ori o trimiteți cu un autocar (nu firmă de curierat) care aduce turiști în Kefalonia, sigur o avea un “locușor” contra unei sume de … mulțumiri, fie o lăsați la proprietarul unde stați ca să o folosiți la anu’ … saaaau cumpărați câteva corzi și o aduceți pe acoperișul mașinii”.

ADVERTISEMENT