Life

O familie de turiști români a trăit spaima vieții în vacanță în Grecia. Nu se așteptau să li se întâmple așa ceva: “Aveți grijă…”

O familie de turiști români a trecut prin clipe de groază în vacanță în Grecia și nici nu se așteptau la ceea ce avea să se întâmple în momentele care trebuiau să fie cele mai relaxante din această vară.
23.07.2022 | 10:49
O familie de turisti romani a trait spaima vietii in vacanta in Grecia Nu se asteptau sa li se intample asa ceva Aveti grija
Plaja Atspas din Grecia. Spaima vieții pentru o familie de români plecați în vacanță în Thassos. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Vacanța de neuitat pentru un grup de români! Dar, din păcate, nu o vor ține minte pentru tot restul vieții pentru că a fost frumoasă, ci pentru că au avut parte de cea mai neplăcută experiență din viața lor.

Spaima vieții pentru o familie de români plecați în vacanță în Grecia

O familie de turiști români plecați în Grecia a trecut prin cele mai neplăcute clipe din viața lor, iar vacanța de vis a devenit un coșmar foarte rapid.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe Facebook, o turistă a povestit că și-a lăsat geanta în fața unuia dintre scaunele autovechiculului, iar cineva a ajuns să o fure.

Astfel, chiar în vacanță, turiștii români s-au trezit că li s-a furat această geantă cu acte, iar acum speră să o recupereze cu ajutorul unei camere de supraveghere care a filmat totul și care îl va indica pe făptaș.

ADVERTISEMENT

Românii și-au recunoscut greșeala și au spus că nu ar fi trebuie să lase la vedere obiectele prețioase, dar tot nu înțeleg cum cineva ar putea să fure dintr-o mașină de pe plajă.

Românii avertizează: Aveți grijă unde parcați în Grecia!

De asemenea, turiștii plecați în vacanță în Grecia au îndemnat pe toată lumea să ducă la poliție eventualele acte pe care le-ar găsi.

ADVERTISEMENT

Totodată, aceștia i-au avertizat pe oameni să aibă grijă ce lasă în mașină, dar și unde parchează.

„Nici nu știu cum să explic… Azi pe plajă din Skala Maries, plajă Atspas… Ni s-a furat din mașina (s-a forțat ușa), geanta care era pe jos în față scaunului…

ADVERTISEMENT

Da, și greșeala noastră, dar cum poți să faci așa ceva? Erau foarte multe mașini de România…

Dacă găsiți ceva acte…duceți-le la poliție… Noi deja am fost… Se descarcă înregistrarea camerei de supraveghere a unui restaurant care era la intrarea din parcare…

Poate avem noroc să găsim “fericitul”… Aveți grijă unde parcați…”, a fost postarea publicată de o turistă româncă plecată în Grecia cu familia.

ADVERTISEMENT