News

O fată de 15 ani, fără probleme medicale, a murit: ”S-a dus la baie și a vomitat cheaguri de sânge”

Tragedie fără margini în Vrancea, acolo unde o fată de 15 ani, fără probleme medicale, a murit în mod subit. Rudele nu își explică ceea ce s-a întâmplat.
09.05.2023 | 19:48
O fata de 15 ani fara probleme medicale a murit Sa dus la baie si a vomitat cheaguri de sange
Tragedie în Vrancea: o fată de 15 ani a murit în mod subit. Rudele sunt șocate. Sursa foto: Observator News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O fată de 15 ani dintr-o comună vrânceană a murit brusc, marți, după ce a început să sângereze nazal. Rudele copilei spun că aceasta nu era cunoscută cu probleme medicale. Cu o seară înainte de deces adolescenta era într-o stare care nu anunța tragedia.

Tragedie în Vrancea: o fată de 15 ani a murit în mod subit. Rudele sunt șocate

Andreea era o copilă veselă dintr-o familie săracă. Ea mai avea 6 frați, dintre care o soră geamănă și 2 frați vitregi. Absolut nimic nu anunța drama care avea să urmeze pentru familia din comuna vrânceană Băleşti.

ADVERTISEMENT

Serviciul de Ambulanță din Vrancea a fost alertat marți în jurul orei 10:47. O familie din județ cerea ajutor pentru o fată de 15 ani cu hemoragie nazală. La locuința acesteia a ajuns o ambulanță tip B2 cu asistent medical, de la Substația Nănești, precum și o ambulanță tip C2 cu medic. Medicul de familie din localitate a plecat de urgență și el să o ajute pe tânăra din Bălești.

În momentul în care paramedicii au venit în ajutor, adolescenta era deja inconștientă și fără puls. Fata nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Din păcate, a fost declarat decesul.

ADVERTISEMENT

Rudele fetei nu își explică acest necaz care s-a abătut asupra lor. Copila nu era cunoscută cu afecțiuni cronice. În plus, cu o seară înainte era extrem de veselă. Apoi, a doua zi totul s-a schimbat. Ea se simțea rău, îi curgea sânge din nas și s-a dus la baie.

La un moment dat i-a spus bunicului său că nu îi este bine. După ce s-a întors de la baie, i-a mărturisit acestuia că a vomat sânge. La scurt timp, fata leșina. În acel moment, cei din casă au dat alarma.

ADVERTISEMENT

Părinții: ”S-a dus la baie și a vomitat cheaguri de sânge”

În acest moment, autoritățile așteaptă răspunsul medicilor legişti, singurii care vor face lumină în acest caz. Tot ceea ce se cunoaște este faptul că fata ar fi suferit un stop cardiorespirator, deşi nu ar fi fost cunoscută cu nicio afecţiune medicală.

”Nu a avut afecțiuni, nu a zăcut, a venit acasă, a mâncat normal și s-a pus în pat și a vomitat sânge. Noi nu bănuim nimic. La ora 9 jumătate a vrut să plece acasă, s-a dus la baie și a vomitat cheaguri de sânge.

ADVERTISEMENT

La începutul anului, a căzut jos într-un magazin, am dus-o la spital si a avut o răceală. Poate bea energizante. Atunci ne-a dat un tratament, vitamine, au spus că e răceală. Mai avea o tuse seacă. Am întrebat-o. Aseară chiar era veselă. Tatălui meu i-a spus că îi e rău și că a vomat sânge. A fost pe moment”, a mărturisit tatăl vitreg al fetei pentru Observator News.

În acest moment, rudele copilei așteaptă răspunsul medicilor legiști. IPJ Vrancea a anunțat că moartea fetei este considerată suspectă. ”La faţa locului alături de reprezentanţii serviciului de ambulanţă a ajuns şi un echipaj de poliţie însă din păcate s-a constatat decesul minorei. În prezent în cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul şi luării măsurilor legale ce se impun”, anunță oamenii legii.

ADVERTISEMENT
Tags: