News

O fată din Bârlad, la un pas de moarte din vina medicilor. Fata a fost operată eronat de apendicită, deși are cancer

O tânără din Bârlad e aproape de moarte după ce a fost diagnosticată eronat cu apendicită, deși avea cancer la colon, fiind totodată operată degeaba.
06.06.2023 | 21:37
O fata din Barlad la un pas de moarte din vina medicilor Fata a fost operata eronat de apendicita desi are cancer
O fată din Bârlad, la un pas de moarte. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Chinul fetei în vârstă de 17 ani din comuna Banca a început când fata a fost diagnosticată eronat de medicii din Bârlad, care au operat-o aiurea de apendicită. Medicii din Iași au constatat, de fapt, că fata avea o tumoare la colon, iar acum se luptă să-i salveze viața, dacă nu cumva e prea târziu.

Drama unei fete din Bârlad, diagnosticată greșit de medici

Andrada Ștefania Ișvan e elevă la Liceul ”Petru Rareș” din Bârlad, însă acum trece prin momente grele și nu știe ce îi rezervă viitorul. Fata a fost diagnosticată eronat de apendicită la spitalul din Bârlad, iar acum starea ei de sănătate s-a agravat pentru că de fapt are cancer la colon.

ADVERTISEMENT

Problemele fetei au început anul trecut cu o simplă balonare, însă în scurt timp durerile au devenit insuportabile în zona abdominală. Timp de trei săptămâni fata a fost plimbată pe la medicii din sat, dar și din Bârlad, unde a fost diagnosticată eronat cu apendicită, conform Adevărul.

A ajuns în cele din urmă pe masa de operație la Bârlad, de unde a fost transportată la Iași în stare critică, probabil atunci când medicii de acolo s-au recunoscut depășiți de situație. Din păcate, starea fetei este acum critică și medicii se luptă cu timpul pentru a reuși să-i salveze viața fetei.

ADVERTISEMENT

”Totul a început cu o constipație, nu am crezut că este un motiv de îngrijorare, până când a început să se plângă tot mai des că o doare burta. Am fost la diferite spitale din Bârlad, mai mult decât atât, am făcut și analize, și ecografii la o clinică privată, însă toți medicii ne spuneam că nu este niciun motiv de îngrijorare, pentru că este o simplă balonare care se va remedia printr-o dietă echilibrată.

Ne-am îmbătat cu apă rece și am venit acasă, dar într-o seară s-a simțit atât de rău încât am ajuns cu ea la Urgențe, unde mi-au operat-o de apendicită. Lucru care nu era absolut deloc necesar, fata mea nu avea probleme cu apendicul. După prima săptămână de la operație, fata s-a simțit și mai rău, am încercat să ținem legătura cu medicul de familie. Imediat după, am ajuns din nou la Urgențe, unde ni s-a spus că a făcut un periton după operație.

ADVERTISEMENT

Burta ei era infectată toată, dar toată lumea spunea că este bine și că nu avem niciun motiv de îngrijorare. Ni s-a dat un bilet de trimitere pentru Spitalul «Sf. Maria» din Iași, însă doar pentru a face niște investigații. La Iași, după jumătate de oră au internat-o, diagnosticată cu tumoare la colon”, a declarat Dorina Cătălina Ișfan, mama copilei, potrivit Vremea Nouă.

Fata a ajuns să fie internată la Secția Chirurgie ATI de la Spitalul Clinic de Urgențe pentru Copii ”Sf. Maria” din Iași, după ce a fost operată pentru înlăturarea tumorii la colon. Medicilor de aici nu le-a venit să creadă că fata a ajuns cu un picior în groapă din cauza unor erori de diagnosticare.

ADVERTISEMENT

Acum, mama fetei îi roagă cu disperare pe toți românii care pot și vor să doneze sânge pentru a-i salva viața tinerei. ”Dacă sunteți binevoitori sau cunoașteți persoane ce au aceste grupe de sânge, AB- , A-, B- sau O, vă rog să donați pentru copilul meu”, a transmis Dorina Cătălina Ișfan.

ADVERTISEMENT
Tags:
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline...
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline în conducerea CIO
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note...
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note a primit după recorectare: "O mare surpriză"
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
TAMPOANELE pentru FEMEI conțin PLUMB, arsenic și substanțe CHIMICE potențial TOXICE
TAMPOANELE pentru FEMEI conțin PLUMB, arsenic și substanțe CHIMICE potențial TOXICE
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Sfaturi de aur de la cardiologi. Cum evitați problemele pe caniculă
Sfaturi de aur de la cardiologi. Cum evitați problemele pe caniculă
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film...
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film de top și doi actori legendari au pus acest loc pe harta atracțiilor de neratat