News

O femeie a angajat un străin să-i ucidă fiul de 3 ani. Ce sumă i-a plătit asasinului

O femeie a decis să scape de fiul său în vârstă de 3 ani și a plătit un asasin cu 3.000 de dolari pentru a-l ucide pe cel mic.
31.08.2023 | 16:59
O femeie a angajat un strain sai ucida fiul de 3 ani Ce suma ia platit asasinului
O femeie a angajat un străin să-i ucidă fiul de 3 ani
ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 18 ani din SUA a contactat asasinul pe un site, unde a încerca să-l convingă să-i ucidă copilul în vârstă de 3 ani. Jazmin Paez, în vârstă de 18 ani, a fost arestată pe 18 iulie după ce i-a trimis asasinului o poză cu micuțul, adică ținta criminalului plătit, precum și adresa la care locuiau.

O femeie a angajat un străin să-i ucidă fiul de 3 ani

Potrivit Today, creatorul site-ului de pe care a fost contactat asasinul a alertat autoritățile. Un polițist a intrat pe fir și s-a dat drept acest asasin și a obținut de la aceasta promisiunea că îi va trimite 3.000 de dolari pentru a-i ucide copilul. Mai mult, polițiștii l-au reținut și pe Gamaliel Soza, un tânăr de 18 ani care ar fi îndemnat-o pe femeie să comită asasinatul.

ADVERTISEMENT

Acesta ar fi fost un fost iubit al femeii și ar fi convins-o pe aceasta că se va întoarce la ea dacă va ucide copilul, pentru că micuțul ar fi principalul vinovat pentru că cei doi nu se mai iubeau. De altfel, polițiștii au intrat în posesia multor mesaje prin care arătau cum cei doi vorbeau în amănunt despre uciderea copilului.

”Copilul este problema. Sper să vezi că tot ce mi-am dorit a fost să te eliberez. Ți-am spus despre copil. Nu vei face nimic”, a fost un mesaj transmis de Gamaliel. ”Fă-o și mă voi gândi dacă să mă întorc”, i-a transmis în alt rând Gamaliel fetei.

ADVERTISEMENT

Femeia a apelat la un site considerat ”de parodie” de către judecătorii din Florida, care ar fi fost creat pentru a angajat asasini plătiți, însă doar ca și paravan. În realitate, site-ul este o capcană monitorizată de FBI, tocmai pentru personajele care cad în această capcană.

Paez este acuzată de solicitarea de crimă de gradul I și utilizarea ilegală a unui dispozitiv de comunicații, se arată în declarația pe propria răspundere. Avocatul ei nu a putut fi contactat pentru comentarii, în timp ce Gamaliel Soza, în vârstă de 18 ani, a fost arestat și acuzat de conspirație pentru a comite o crimă de gradul I și de folosire ilegală a unui dispozitiv de comunicații.

ADVERTISEMENT

Potrivit NBC South Florida, cauțiunea a fost stabilită pentru bărbat la 15.000 de dolari. Un judecător i-a ordonat femeii să nu aibă contact cu copilul sau cu orice alt minor fără supraveghere. Site-ul de parodie a fost cap de afiș în mai multe ziare din SUA încă din apariție, în 2005. De exemplu, în luna aprilie 2023, un agent al Gărzii Naționale Aeriene a fost acuzat că a aplicat pentru a fi asasin.

Josiah Ernesto Garcia a aplicat pe site-ul web și a trimis documente de identitate și un CV, potrivit S.U.A. Biroul avocatului pentru districtul de mijloc din Tennessee. Site-ul a fost creat în 2005 pentru a face publicitate unui startup de securitate cibernetică. Dar, când nu reușea, primea întrebări pentru serviciile de sic.

ADVERTISEMENT

A fost apoi convertit într-un site de parodie cu mărturii false ale utilizatorilor, potrivit unei plângeri penale în cazul lui Garcia. Așadar, un site capcană unde persoanele care vor să se joace de-a asasinatul, fie că vor să plătească un asasin, fie că vor să se ofere să fie asasini, sunt de fapt prinse foarte ușor de FBI.

ADVERTISEMENT
Tags: