News

Sinucidere la metrou, un bărbat s-a aruncat în fața trenului la Aviatorilor. Traficul a fost dat total peste cap

Sinucidere la stația de metrou Aviatorilor. Aici, un bărbat s-ar fi aruncat în fața trenului. Traficul a fost dat total peste cap
05.05.2023 | 11:15
Sinucidere la metrou un barbat sa aruncat in fata trenului la Aviatorilor Traficul a fost dat total peste cap
Incident la metrou, în stația Aviatorilor, acolo unde ar fi existat o tentativă de sinucidere
ADVERTISEMENT

Sinucidere la stația de metrou Aviatorilor. Un bărbat în vârstă de 44 de ani s-a aruncat în fața trenului. Din cauza acestui grav incident, traficul a fost dat total peste cap.

Incident la metrou, în stația Aviatorilor, acolo unde a avut loc o sinucidere

Din datele oferite de Metrorex, circulaţia trenurilor de metrou a fost reorganizată, vineri, pe un fir, în ambele direcţii. La Aviatorilor, o persoană a căzut pe calea de rulare. Cel mai probabil, e vorba de o tentativă de sinucidere.

ADVERTISEMENT

”Metrorex informează că astăzi, 05.05.2023, în jurul orei 10.30, la staţia de metrou Aviatorilor, un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 1 (direcţia Berceni), posibilă tentativă de suicid.

Echipele SMURD intervin pentru a acorda primul ajutor. Personalul Metrorex reorganizează circulaţia pe un singur fir, astfel încât trenurile să circule în ambele direcţii”, a anunțat compania de transport.

ADVERTISEMENT

Cum traficul pe direcţia Pipera – Berceni a fost complet blocat, călătorii care se aflau în garnituri la staţiile Pipera şi Aurel Vlaicu au trebui să aştepte minute în şir transbordarea pe celălalt tronson. Timpii de aşteptare au fost mari, iar în rândurile călătorior a domnit confuzia, nimeni nespunându-le ce se întâmplă

ISU București-Ilfov informează că echipele sale au intervenit pentru extragerea unei persoane aflate sub o garnitura de metrou la stația Aviatorilor. În zonă a fost oprita alimentarea cu energie electrica pentru accesul salvatorilor. Ulterior, persoana a fost scoasă, decedată. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 44 de ani.

ADVERTISEMENT

Acționează la fața locului o autospecială de stingere, una de descarcerare, 2 echipaje SMURD și Detașamentul Special de Salvatori, mai notează cei de la ISU-BIF.

Magistrala Pipera – Berceni este una cea mai circulată a metroului bucureştean, având pe traseu staţiile din centrul Capitalei, respectiv Piaţa Victoriei, Piaţa Romană, Universitate şi Piaţa Unirii. De asemenea, pe acelaşi traseu se află zonele cu cele mai multe clădiri de birouri din Bucureşti, Aurel Vlaicu şi Pipera.

ADVERTISEMENT

Pe aceeaşi magistrală se va deschide în vară staţia Turdor Arghezi, în continuarea staţiei Berceni. În plus, Metrorex estimează investiții de 600 de milioane de lei pentru construirea magistralei de metrou M6 Gara de Nord – 1 Mai – Aeroport Otopeni și proiectarea secțiunii centrale a Magistralei M5 Eroilor 2 – Iancului, conform proiectului de buget pentru 2023 pe care l-a publicat Ministerul Transporturilor.

ADVERTISEMENT
Tags: