News

O femeie a căzut de la etajul opt al unui hotel din Mamaia. Polițiștii au găsit un bilet de adio. Update

O femeie a căzut de la mare înălțime în Mamaia, mai exact de la etajul opt al unui hotel. Victima în vârstă de 48 de ani a murit, impactul cu solul fiind violent.
21.06.2023 | 15:15
O femeie a cazut de la etajul opt al unui hotel din Mamaia Politistii au gasit un bilet de adio Update
O femeie a căzut de la etajul opt al unui hotel din Mamaia. Foto: Info Huedin
ADVERTISEMENT
21-06-2023
12:16

Femeia care a căzut de la etaj s-a sinucis

Femeia care a căzut de la etajul 8 s-a sinucis și a lăsat un bilet de adio pentru mama sa. Conform Observatornews.ro, femeia se afla în ultima zi de vacanță. Se pare că femeia din Craiova a petrecut patru zile de vacanță singură la mare, pentru că suferea de depresie.

În camera de hotel oamenii legii au găsit un bilet de adio în care aceasta își cerea iertare de la mama sa, fără să ofere prea multe detalii și lămuriri. Martorii spun că femeia s-a cazat la acel hotel acum 4 zile, în centrul stațiunii Mamaia, iar în această dimineață trebuia să elibereze camera.

Polițiștii sunt convinși că gestul a fost premeditat, pentru că femeia a ales o cameră de la etajul 8, probabil pentru a fi sigură că planul său va avea finalitatea dorită, deci nu va fi salvată de medici. De altfel, medicii ajunși la fața locului chiar nu au avut ce face.

Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă după ce femeia de 48 de ani a căzut de la etajul opt al hotelului. IPJ Constanța a transmis că oamenii legii din Mamaia au fost sesizați în jurul orei 4 dimineața, moment în care o femeie ”s-ar fi aruncat de la etaj”. Cu toate acestea, polițiștii vor să afle dacă e vorba despre un accident sau despre o sinucidere.

O femeie a căzut de la etajul opt

“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de o femeie, de 48 de ani. La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD, care au constatat decesul femeii”, au anunțat reprezentanții IPJ Constanţa. În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

Cel mic a fost transportat în stare de conștiență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru acordarea îngrijirilor și investigațiilor medicale suplimentare, conform ISU Constanța. Un caz similar a șocat opinia publică în urmă cu un an, când victimă era un copil în vârstă de 2 ani, care a căzut de la etajul unui hotel din Eforie Nord.

Potrivit SAJ Constanța, echipajul solicitat la numărul unic de urgență 112 a intervenit la Hotelul Delfinul, acolo unde a fost trimisă o ambulanță tip C2 aparținând SAJ. Ajunși la fața locului, medicii au constatat că acesta suferise un traumatism cranio-facial și traumatism la membrele superioare și inferioare.

ADVERTISEMENT

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța, a anunțat că, cel mai probabil, copilul a căzut de la etaj într-un moment de neatenție al părinților, care au uitat să-l supravegheze. În urmă cu 24 de ore, un student din Dej a trecut printr-o experiență similară, căzând de la etaj.

Tânărul se află acum în stare gravă la ATI și are nevoie urgentă de sânge. Student la Facultatea de Drept din Cluj, acesta ar fi căzut de la etajul 3 al unui bloc din Dej, iar acum oamenii legii vor să afle toate împrejurările în care s-a produs evenimentul. Mai exact, dacă e vorba despre un accident sau despre o tentativă de sinucidere.

ADVERTISEMENT

”La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 19.15, Poliția municipiului Dej a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Dealul Rozelor, din municipiul Dej, un bărbat ar fi căzut în gol de la înălțime, în fața unui bloc de locuințe. Din primele verificări efectuate la locul evenimentului, polițiștii au constat că este vorba despre un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Dej, care ar fi căzut la nivelul solului de la etajul 3 al blocului.

Tânărul a fost preluat de echipajul medical și transportat la o unitate spitalicească pentru a-i fi acordate îngrijirile necesare. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Cluj, pentru Monitorul de Cluj.

ADVERTISEMENT

Potrivit Cluj Just, tânărul e un student ”de top” al Facultății de Drept, având note foarte bune, fiind în primii trei studenți din anul său de studiu, mai exact anul III. Familia și medicii îi roagă acum pe toți care pot să doneze sânge pentru a-i salva viața tânărului, să o facă.

”Un tânăr de 22 de ani din Dej are nevoie de sânge! În urma unui incident suferit săptămâna trecută, acesta a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, pe secția de Terapie Intensivă. Se poate dona orice grupă de sânge la Centrul Regional de Transfuzie Cluj-Napoca, str. Nicolae Bălcescu nr. 18, între orele 7:30 – 13:30. De asemenea, se poate dona și la alte centre de transfuzie din țară. Trebuie precizat că donarea se face pentru Câmpean Gângă-Cătălin”, se arată într-un anunț de pe Facebook.

Inclusiv colegii de facultate și profesorii fac apel pe rețelele de socializare în speranța că viața tânărului va fi salvată. ”Vin cu o veste tristă, pe care nu mi-aș fi dorit să o fac vreodată legat de vreun coleg, dar colegul nostru Cătălin Câmpean-Gângă are nevoie mare de ajutorul nostru.

În urma unui incident tragic petrecut miercurea trecută, Cătălin are nevoie urgentă de sânge. (orice grupa de sange). Se poate dona la Centrul regional de Transfuzie Cluj-Napoca, str. Nicolae Bălcescu nr. 18, maine intre orele 7:30-13:30. Haideți să fim împreună de Cătălin în aceste momente grele! Se poate dona din orice oraș, doar să se facă mențiunile respective (nume, data nașterii, secția unde este internat)”, a transmis o colegă a tânărului.

ADVERTISEMENT