News

Tragedii pe șoselele din Buzău, în Joia Mare. O persoană a murit, iar alte două au fost rănite

Tragedii rutiere în timpul Săptămânii Mari. Un bărbat a murit pe marginea drumului și două persoane au fost rănite într-un accident grav
02.05.2024 | 14:56
Tragedii pe soselele din Buzau in Joia Mare O persoana a murit iar alte doua au fost ranite
Accidente grave în județul Buzău în timpul minivacanței de Paște. O persoană a murit și alți doi oameni au fost răniți. Sursa foto: Colaj foto / sansanews.ro
ADVERTISEMENT

Creștere semnificativă a traficului și, din nefericire, și a numărului de accidente rutiere grave în Săptămâna Mare. Două astfel de incidente au avut loc recent în Buzău, soldându-se cu decesul unui bărbat și rănirea altor două persoane.

Pieton omorât de o mașină

Primul accident a avut loc pe Drumul Județean DJ102H, în afara localității Pitulicea, unde un individ care mergea pe marginea drumului a fost lovit violent de un autovehicul.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, pietonul care a fost lovit nu a avut nicio șansă de supraviețuire, iar personalul medical a constatat decesul acestuia la fața locului.

Autoritățile vor deschide un dosar penal pentru acest caz, iar polițiștii vor continua investigațiile pentru a elucida toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

ADVERTISEMENT

„Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus dinspre DN2E85 către Amaru, de către un șofer în vârstă de 51 de ani, din București, a surprins și a accidentat mortal un pieton, un bărbat de 47 de ani, din Glodeanu Sărat, care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a transmis IPJ Buzău.

ADVERTISEMENT

Un alt accident grav s-a produs la Gura Siriului

Ulterior, în cursul după-amiezii, un alt accident grav a avut loc pe Drumul Național DN10, în zona localității Gura Siriului. Potrivit primelor informații, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un cap de pod.

În vehicul se afla și fiul șoferului. Chiar dacă nu prezentau răni grave vizibile, cei doi vor fi supuși evaluării medicale. Autoturismul a suferit daune semnificative.

ADVERTISEMENT

„Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Buzău către Brașov, de către un șofer în vârstă de 42 de ani, din Chiojdu, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu un podeț. Accidentul s-a soldat cu rănirea unui pasager, un minor de 12 ani, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, potrivit IPJ Buzău.

ADVERTISEMENT