News

Tragedii pe șoselele din Buzău, în Joia Mare. O persoană a murit, iar alte două au fost rănite

Tragedii rutiere în timpul Săptămânii Mari. Un bărbat a murit pe marginea drumului și două persoane au fost rănite într-un accident grav
02.05.2024 | 14:56
Tragedii pe soselele din Buzau in Joia Mare O persoana a murit iar alte doua au fost ranite
Accidente grave în județul Buzău în timpul minivacanței de Paște. O persoană a murit și alți doi oameni au fost răniți. Sursa foto: Colaj foto / sansanews.ro
ADVERTISEMENT

Creștere semnificativă a traficului și, din nefericire, și a numărului de accidente rutiere grave în Săptămâna Mare. Două astfel de incidente au avut loc recent în Buzău, soldându-se cu decesul unui bărbat și rănirea altor două persoane.

Pieton omorât de o mașină

Primul accident a avut loc pe Drumul Județean DJ102H, în afara localității Pitulicea, unde un individ care mergea pe marginea drumului a fost lovit violent de un autovehicul.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, pietonul care a fost lovit nu a avut nicio șansă de supraviețuire, iar personalul medical a constatat decesul acestuia la fața locului.

Autoritățile vor deschide un dosar penal pentru acest caz, iar polițiștii vor continua investigațiile pentru a elucida toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

ADVERTISEMENT

„Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus dinspre DN2E85 către Amaru, de către un șofer în vârstă de 51 de ani, din București, a surprins și a accidentat mortal un pieton, un bărbat de 47 de ani, din Glodeanu Sărat, care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a transmis IPJ Buzău.

ADVERTISEMENT

Un alt accident grav s-a produs la Gura Siriului

Ulterior, în cursul după-amiezii, un alt accident grav a avut loc pe Drumul Național DN10, în zona localității Gura Siriului. Potrivit primelor informații, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un cap de pod.

În vehicul se afla și fiul șoferului. Chiar dacă nu prezentau răni grave vizibile, cei doi vor fi supuși evaluării medicale. Autoturismul a suferit daune semnificative.

ADVERTISEMENT

„Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Buzău către Brașov, de către un șofer în vârstă de 42 de ani, din Chiojdu, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu un podeț. Accidentul s-a soldat cu rănirea unui pasager, un minor de 12 ani, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, potrivit IPJ Buzău.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în...
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în cazul Simonei ANALIZĂ
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România....
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România. "Aproape mi-am sunat părinții să le spun că mă întorc acasă"
Simona Halep a luat o nouă hotărâre radicală şi vinde tot ce are...
Simona Halep a luat o nouă hotărâre radicală şi vinde tot ce are în România! Tocmai a încasat milioane de euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VOUCHERE pentru angajați. Cine primește mai mulți BANI
VOUCHERE pentru angajați. Cine primește mai mulți BANI
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Război total între Antena 1 și Pro TV. Chefii plecați au detonat bomba
Război total între Antena 1 și Pro TV. Chefii plecați au detonat bomba
Ronald Gavril, lovitură URIAȘĂ pentru Anamaria Prodan. Răsturnare de situație în cuplul lor....
Ronald Gavril, lovitură URIAȘĂ pentru Anamaria Prodan. Răsturnare de situație în cuplul lor. Încă un bărbat care o dezamăgește
Milionarul despre care s-a spus că are o relație cu Simona Halep face...
Milionarul despre care s-a spus că are o relație cu Simona Halep face primele declarații: „Eu am invitat-o în oraș”
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru...
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru patru zodii