Life

O femeie a dat lovitura cu o afacere la care nimeni nu s-a mai gândit. Își închiriază soțul pentru 220 de lei pe oră

Idee ingenioasă de afacere a unei femei din Marea Britanie. Aceasta își închiriază soțul pentru 40 de lire (circa 220 de lei) pe oră. Ce face bărbatul de acești bani.
05.11.2022 | 21:47
O femeie a dat lovitura cu o afacere la care nimeni nu sa mai gandit Isi inchiriaza sotul pentru 220 de lei pe ora
Afacere ingenioasă a unei femei. Își închiriază soțul pentru 220 de lei pe oră. Sursa foto: dailyrecord.co.uk
ADVERTISEMENT

Se spune că perioadele de criză cer măsuri de criză. O femeie din Marea Britanie a avut inspirata decizie de a-și închiria soțul către alte persoane. Ideea are un succes neașteptat.

Afacere ingenioasă a unei femei. Își închiriază soțul pentru 220 de lei pe oră

Laura Young (38 de ani) și soțul ei, James Young (42 de ani) au pus la cale o afacere care s-a dovedit a fi un veritabil succes.

ADVERTISEMENT

Femeia a decis să-și ”închirieze” soțul pentru suma deloc de neglijat de 40 de lire pe oră, undeva la 220 de lei.

Laura spune, în presa din Marea Britanie, că i-a venit ideea după ce a ascultat un podcast în care se vorbea despre un bărbat care își câștigă existența montând mobilier pentru alți oameni.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce s-a inspirat de aici, femeia a decis să-și pună în practică o afacere similară și să pună în valoare numeroasele abilități ale soțului ei.

Laura a dezvăluit că partenerul ei de viață este deja rezervat pentru următoarele săptămâni la rând, relatează Daily Record.

ADVERTISEMENT

Ce face soțul femeii de acești bani

Aceasta i-a făcut publicitate soțului pentru prima dată în iunie. A pus atunci un anunț cu titlul ”Rent My Handy Husband” (De închiriat soț îndemânatic) pe Facebook.

Laura spune că soțul ei are multe calificări și poate îndeplini o varietate de sarcini, de la activități de bricolaj, decorare, vopsitorie, montat gresie, până la așezarea covoarelor.

ADVERTISEMENT

Într-o primă fază, cuplul se aștepta ca decizia lor să fie luată în derâdere. Nu a fost deloc așa. James a avut parte de un prim client în 24 de ore după postarea ofertei.

În scurt timp, a avut un nou ”job”. El lucra șase zile pe săptămână, între orele 9:00 și 20:00. Bărbatul a renunțat la slujbă și este complet rezervat până la jumătatea lunii noiembrie.

James este disponibil atât pentru bărbații, cât și pentru femeile care necesită serviciile sale în diferite activități prin gospodărie.

În timp ce James realizează latura practică a afacerii, Laura se ocupă cu reclama pe conturile de pe rețelele de socializare și cu site-ul business-ului.

Recent, cuplul a introdus un nou serviciu pentru perioada festivă. Bărbatul se oferă să instaleze luminițe de Crăciun atât în ​​interiorul, cât și în exteriorul locuințelor.

”Nu m-am așteptat niciodată ca această afacere să aibă un asemenea start. În doar patru luni, James are un așa volum ridicat de muncă încă lucrează șase zile pe săptămână”, a spus Laura, conform sursei citate.

James a renunțat la slujba dintr-un depozit pentru a răspunde la toate apelurile şi pentru a avea grijă de cei trei copii ai cuplului. Doi dintre aceștia suferă de autism. Și James a fost diagnosticat cu autism, în urmă cu 4 ani.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone....
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone. De când revine căldura
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze