News

O femeie a făcut infarct după o endoscopie la Craiova. Medicul avea deja interzis să mai profeseze după ce a ucis mai mulți oameni

O femeie din Craiova a ajuns în stare gravă la secția ATI după ce ar fi făcut o endoscopie la o clinică privată din oraș, însă cazul este cu adevărat ieșit din comun.
06.04.2024 | 00:15
O femeie a facut infarct dupa o endoscopie la Craiova Medicul avea deja interzis sa mai profeseze dupa ce a ucis mai multi oameni
O femeie a făcut infarct după o endoscopie la Craiova. Medicul avea deja interzis să mai profeseze după ce a ucis mai mulți oameni
ADVERTISEMENT

Despre procedura în sine există momentan informații care se contrazic (că ar fi fost endoscopie digestivă sau bronhoscopie), însă mai multe publicații locale au scris deja că autorul procedurii și cel care a băgat-o pe femeie în spital e nimeni altul decât medicul Alin Demetrian.

Medicul avea deja interzis să mai profeseze după ce a ucis mai mulți oameni

Acesta fusese deja trimis în judecată pentru malpraxis, tocmai pentru că ar fi ucis patru oameni cu aceeași procedură efectuată eronat. Mai mult, medicul ar fi primit interzis în a mai profesa, însă se pare că nu a putut să stea deoparte de meseria pe care și-a ales-o în mod eronat.

ADVERTISEMENT

Cert e că polițiștii din Dolj au deschis o anchetă după ce o femeie în vârstă de 52 de ani din Caracal a intrat în stop cardio-respirator în urma ”unei intervenţii de explorare endoscopică”. “Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj s-au autosesizat.

În seara zilei de 04 aprilie, o femeie de 52 de ani, din municipiul Caracal, judeţul Olt, ar fi intrat în stop cardio-respirator în urma unei intervenţii de explorare endoscopică, efectuată de către un bărbat din municipiul Craiova, medic chirurg.

ADVERTISEMENT

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri legale”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj. Femeia a fost resuscitată și transferată la Secția de Terapie Intensivă din Craiova, fiind în stare extrem de gravă.

Potrivit Gazeta de Sud, medicul Alin Demetrian a fost deja trimis în judecată pentru ucidere din culpă. S-a întâmplat în luna ianuarie a acestui an, iar potrivit anchetatorilor medicul ar fi provocat decesul unui pacient în timpul unei intervenții chirurgicale. Ar mai exista alte trei cazuri identice, în care oamenii s-au lăsat pe mâna medicului și au sfârșit extrem de prost.

ADVERTISEMENT

Medicul Alin Demetrian e acuzat că a ucis patru oameni pe masa de operație

Așadar, în total patru pacienți au murit după ce au fost operați de acest ”medic”. ”În fapt, bărbatul, în calitatea sa de medic, în cadrul unei unități medicale din municipiul Craiova, este bănuit că ar fi efectuat patru intervenții chirurgicale.

Respectiv prelevarea de probe biopsice, ulterior intervenind decesul a doi bărbați de 76 și 77 de ani, din Craiova și Plenița, respectiv două femei, de 64 și 66 de ani, ambele din Târgu Jiu”, au transmis oamenii legii.

ADVERTISEMENT

”Prin acelaşi rechizitoriu s-a dispus disjungerea cauzei și efectuarea de cercetări față de Demetrian Alin Dragoș, în calitate dc suspect, pentru săvârșirea, în împrejurări asemănătoare, a altor trei infracțiuni de ucidere din culpă ca urmare a culpei medicale”, au mai explicat procurorii.

ADVERTISEMENT