News

O femeie care a sunat la 112 din cauza soţului scandalagiu a ajuns ea însăşi în arest. Când i-au văzut numele, poliţiştii i-au pus imediat cătuşele

A vrut să-şi dea soţul pe mâna poliţiei, dar a ajuns ea însăşi după gratii. Răsturnare spectaculoasă de situaţie, după un apel la 112
12.12.2022 | 17:51
O femeie care a sunat la 112 din cauza sotului scandalagiu a ajuns ea insasi in arest Cand iau vazut numele politistii iau pus imediat catusele
Femeie din Mărăcineni, arestată după ce a sunat la 112 Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

O femeie care era dată în urmărire de autorităţile italiene pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi înşelăciune a fost depistată pe raza judeţului Buzău, în urma unui conflict.

Femeia va fi extrădată în Italia

IPJ Buzău a anunţat luni că poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Mărăcineni au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 38 de ani, din Zărneşti, că soţul ei provoacă scandal.

ADVERTISEMENT

“Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au procedat la aplanarea conflictului şi consilierea celor două persoane. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că pe numele femeii, autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea unor infracţiuni de şantaj şi înşelăciune comise pe teritoriul acestui stat”, se arată într-un comunicat de presă al poliţiştilor buzoieni.

Femeia a fost preluată de poliţiştii de investigaţii criminale şi investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău şi a fost condusă la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, unde s-a dispus reţinerea acesteia pentru o perioadă de 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Ulterior, aceasta a fost prezentată judecătorului din cadrul Curţii de Apel Ploieşti care a dispus arestarea preventivă pentru 14 zile, urmând a fi demarate procedurile de predare către autorităţile italiene.

Comuna Mărăcineni, unde a avut loc evenimentul, a fost luna trecută teatrul unei tragedii, una dintre angajatele Poliției Rurale din localitate, un agent în vârstă de 36 de ani, mamă a doi copii, punându-şi capăt zilelor cu pistolul din dotare.

ADVERTISEMENT

Cecilia Chiriță era căsătorită și absolvise Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina, în anul 2009.

De asemenea, nu mai departe de săptămâna trecută, Dumitru Velcu, patronul restaurantului și pensiunii Bianka de la Mărăcineni, a murit înr-un accident produs la Mihăileşti, nu departe de Buzău. Afaceristul în vârstă de 69 de ani se întorcea, alături de cumnatul lui, de la Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Dumitru Velcu, patronul restaurantului și pensiunii Bianka de la Mărăcineni, a murit marţi în accidentul de la Mihăileşti. Afaceristul în vârstă de 69 de ani se întorcea, alături de cumnatul lui, de la Bucureşti.

ADVERTISEMENT