Life

O femeie cere 1.000.000 de lei celor de la Acces Direct. Cum i-a fost afectată viața în urma unui subiect prezentat în emisiune

O bucureșteancă a cerut aproximativ 200.000 de euro celor de la Acces Direct. Aceasta susține că viața sa a fost grav afectată. În emisiune s-a spus ca mama sa ar fi avut o aventură cu iubitul ei.
31.12.2021 | 09:15
O femeie cere 1000000 de lei celor de la Acces Direct Cum ia fost afectata viata in urma unui subiect prezentat in emisiune
ADVERTISEMENT

O femeie din București a dat în judecată emisiunea Acces Direct pentru un subiect prezentat în anul 2019.

Atunci a fost prezentat cazul unei tinere căreia i-a fost furat iubitul chiar de către mama sa.

Antena 1 a câștigat procesul pe fond, dar femeia a făcut apel și totul se va decide anul următor. Acces Direct a primit o amendă de la CNA în acest caz.

ADVERTISEMENT

O femeie cere 1.000.000 de lei celor de la Acces Direct. Cum i-a fost afectată viața în urma unui subiect prezentat în emisiune

O bucureșteancă cere despăgubiri de 1.000.000 de lei. Aceasta susține că viața sa a fost grav afectată în urma unui subiect prezentat în cunoscuta emisiune Acces Direct.

Cazul a fost prezentat în aprilie 2019. Atunci, un tânăr a povestit cum a cucerit-o pe mama iubitei sale, ba mai mult aceasta ar fi rămas însărcinată. Acesta a recunoscut și că la momentul acela iubita sa era minoră.

ADVERTISEMENT

Totul s-a petrecut după ce fata l-a invitat să locuiască la ea acasă.

La momentul respectiv, emisiunea era prezentată de Cristina Cioran, iar printre invitații care au discutat acest subiect s-au numărat Sorin Ovidiu Bălan, Camelia Mitoșeru și psihologul Ioana Tănase.

“A precizat reclamanta că este persoană privată, că nu aveau niciun drept să îi încalce dreptul la viața privata, intimă si familiară și nici folosirea în mod abuziv de către acesta a datelor cu caracter personal.

ADVERTISEMENT

Acest post de televiziune a prezentat în direct și în reluare după care au fost postat pe internet tot felul de de titluri cu mesaje denigratoare care o vizau pe reclamantă și familia sa, în condițiile în care la data când relatează numitul C… D… că s-au petrecut faptele, reclamanta era minoră”, se arată în dosar, potrivit Wowbiz.

Antena 1 a câștigat procesul pe fond, judecătorii respingând cererea femeii. Aceasta nu a putut proba în instanță prejudiciul solicitat. În plus, s-a spus că astfel de informați de interes pentru cetățeni pot să fie făcute publice dacă sunt foarte bine documentate.

ADVERTISEMENT

Femeia a făcut apel, iar cazul se va judeca anul viitor. Deocamdată, Antena 1 s-a ales cu o amendă de la CNA în valoare de 20.000 de lei.

ADVERTISEMENT
Tags: