News

O femeie de 71 de ani a murit după ce a căzut de la balconul spitalului. Pensionara avea COVID-19

23.07.2020 | 14:53
O femeie de 71 de ani a murit dupa ce a cazut de la balconul spitalului Pensionara avea COVID19
ADVERTISEMENT

O femeie de 71 de ani a murit după ce a căzut de la balconul spitalului unde era internată. Tragedia s-a petrecut în unitatea medicală din Valea Iașiului, județul Argeș.

Conform primelor informații, pensionara era bolnavă de COVID-19. Nu se știe deocamdată dacă e vorba de un accident sau de o sinucidere.

ADVERTISEMENT

De zece zile era femeia în spital. Aceasta prezenta simptome ușoare. Culmea, în aceeași unitate medicală se afla și soțul ei, în stare gravă, tot din cauza noului coronavirus.

A murit după ce a căzut de la balconul spitalului

Chiar medicul curant al femeii a fost cel care a văzut-o prăbușită pe terasa de sub balconul aflat la șapte metri înălțime.

ADVERTISEMENT

Acesta spune că a făcut vizita medicală obișnuită la prima oră a dimineții și pacienta nu i s-a părut mai îngrijorată decât de obicei.

Femeia era internată din data de 13 iulie, iar soțul ei ajunsese la spital cu 3 zile înainte, cu același diagnostic de Covid-19.

ADVERTISEMENT

„Este din orașul Ștefănești, nu a răspuns la manevrele de resuscitare, medicii au constatat decesul”, a spus Florentina Matei, manager spitalul Valea Iașiului.

„Starea normală. O stare de supărare. Fiind şi soţul în aceeaşi situaţie. Ceva mai deosebit ca simptomatologie faţă de dumneaei.

ADVERTISEMENT

Soţul e într-o stare mai deosebită. Doamna era mai bine din punct de vedere clinic. Noi aşteptam, i-am recoltat şi testul de control, aşteptam rezultatul, să vedem dacă avem rezultat negativ. Dacă aveam rezultat negativ o externam pe dumneaei la domiciliu”, a zis dr. Alexandru Dinescu, medic curant

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: