News

O femeie din județul Dâmbovița, în stare gravă după ce a căzut de la etaj

O femeie în vârstă de 60 de ani din județul Dâmbovița a fost rănită grav, după ce a căzut de la etajul unui bloc din Moreni.
21.05.2021 | 14:07
O femeie din judetul Dambovita in stare grava dupa ce a cazut de la etaj
ADVERTISEMENT

Aproape de tragedie. O femeie în vârstă de 60 de ani a fost rănită grav, după ce a căzut de la etajul unui bloc din județul Dâmbovița.

Din primele informații, se pare că victima ar fi fost în depresie, povestesc apropiații ei, din cauza unor afecțiuni medicale.

ADVERTISEMENT

Cel care a găsit-o căzută de la etaj, în spatele clădirii, a fost fiul ei. Acesta a cerut imediat ajutor la 112, iar un echipaj a ajuns la fața locului și a transportat-o pe femeie la spital.

Femeie de 60 de ani, în stare gravă după ce a căzut de la etaj în Dâmbovița

Incidentul din județul Dâmbovița a fost consemnat în orașul Moreni și s-a petrecut în cursul zilei de joi, 20 mai.

ADVERTISEMENT

Victima locuiește împreună cu fiul şi cu soţul ei, la etajul întâi al unui bloc din localitatea dâmbovițeană.

În ultima perioadă, aceasta li s-a plâns celor apropiați că este tot mai măcinată de gânduri negre, din cauza suferinţelor medicale.

ADVERTISEMENT

Cunoscuţii femeiii povestesc că aceasta şi-ar fi făcut analize și investigații medicale în ultimele luni, dar bolile tot nu i-ar fi dat pace, scriu cei de la ȘtirileProTv.

”Era tristă, abătută. Probleme de sănătate, probabil. Se văita că e bolnavă, că nu știe ce are. Mai spunea că o să moară”, declară o prietenă a femeii pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Totodată, rudele şi prietenii femeii spun că au încercat să o încurajeze să lupte cu boala şi să ceară ajutor specialiştilor, însă femeia părea că a ajuns la capătul puterilor.

”O femeie blândă, cumsecade. Ce ştiu eu ce a îndemnat-o să facă aşa? Băiatul am înţeles că a aflat şi a sunat la 112, au venit şi poliţia şi salvarea şi SMURD-ul”, spune o vecină.

Poliția din Dâmbovița, anchetă deschisă în acest caz

Norocul femeii din Moreni a fost că echipajele de la intervenție au ajuns rapid la fața locului, iar femeia a fost salvată.

În același timp, polițiștii au deschis o anchetă, au stat de vorbă cu cei din familie, dar şi cu martorii şi urmează să stabilească în ce împrejurări s-a prăbușit femeia de la etaj. Nu se știe încă dacă a fost accident sau un act voluntar.

ADVERTISEMENT