News

O femeie din Mureș și-a găsit sfârșitul chiar în mâinile partenerului. Bărbatul și-a pus și el capăt zilelor

Un bărbat și-a ucis iubita din gelozie, iar mai apoi s-a sinucis. Individul și-a sunat tatăl imediat după ce a comis fapta
15.01.2024 | 16:03
O femeie din Mures sia gasit sfarsitul chiar in mainile partenerului Barbatul sia pus si el capat zilelor
Un bărbat și-a ucis iubita, iar apoi s-a sinucis. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

În localitatea Valea din Județul Mureș, poliția este în alertă, după ce un bărbat și-a ucis iubita, iar apoi s-a sinucis.  Salvatorii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru cei doi parteneri.

”La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 22.30, prin intermediul unui apel 112 s-a sesizat faptul că, la un imobil din comuna Vărgata, localitatea Valea, ar fi avut loc un omor urmat de un act de suicid.

ADVERTISEMENT

La locaţia indicată în apel poliţiştii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificat trupul unei femei de 35 de ani şi al unui bărbat de 32 de ani, prezentând mai multe urme de plăgi produse cu un posibil obiect tăietor-înţepător la nivelul gâtului”, a transmis, luni, Inspectoratul Județean de Poliție Mureş.

Bărbatul și-a sunat tatăl imediat după ce a comis crima

Cuprins de teamă, bărbatul de 32 de ani l-a sunat pe tatăl său să-i povestească cele întâmplate. Ba chiar i-a spus și că el se va sinucide. Tatăl acestuia  a sunat imediat la 112 și s-a dus la casa unde locuiau cei doi concubini.

ADVERTISEMENT

Însă bătrânul a ajuns prea târziu și nu l-a putut împiedica pe fiul său să-și ia viața. L-a găsit alături de cea care i-a fost parteneră într-o baltă de sânge.

Gelozia l-a împins pe bărbat să-i curme viața femeii pe care o iubea

Conform informațiilor observator.ro, bărbatul de 32 de ani era împreună cu partenera sa în vârstă de 35 de ani de aproximativ 5 ani. Gelozia ar fi fost principalul motiv care l-a împins pe bărbat să-i ia viața femeii.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de omor pentru a stabili cu exactitate împrejurările morții celor doi concubini. Cercetările se vor efectua sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş.  Din primele informații reiese că nu ar mai fost sesizări de acte de violență la poliție de la adresa în care au murit cele două persoane.

”Faţă de cele constatate, în cauză s-a constituit o echipă operativă, formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, poliţişti specializaţi din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic, care au desfăşurat activităţile specifice de cercetare, pentru a se stabili cu exactitate starea de fapt şi succesiunea producerii evenimentului”, a mai precizat IPJ Mureș.

ADVERTISEMENT

O altă crimă cauzată de gelozie s-a petrecut chiar duminică, la Neamț. O femeie a fost ucisă chiar de soțul ei cu 30 de ani mai mare. Se pare că bărbatul obișnuia să fie agresiv cu soția sa.

ADVERTISEMENT