News

O femeie însărcinată cu bebelușul fiului ei a născut. ”Totul a decurs perfect”

Nancy Hauck, o femeie din SUA însărcinată cu bebelușul fiului ei, a născut o fetiță. ”Totul a mers perfect și ne simțim binecuvântați să o avem în familia noastră”, a spus aceasta.
06.11.2022 | 15:43
O femeie insarcinata cu bebelusul fiului ei a nascut Totul a decurs perfect
Nancy Hauck, femeia însărcinată cu bebelușul fiului ei a născut. Sursa foto: people.com / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nancy Hauck, o mamă de 56 de ani din St. George, Utah, dezvăluia în urmă cu câteva luni că este însărcinată cu bebelușul fiului ei.

Nancy Hauck, femeia însărcinată cu bebelușul fiului ei a născut: ”Ne simțim binecuvântați!”

Femeia din SUA a decis să fie mamă surogat pentru fiul ei, Jeff Hauck, în vârstă de 32 de ani și soția sa, Cambria, în vârstă de 30 de ani. Tânăra a suferit o histerectomie, astfel că nu a mai putut avea copii, conform People.com.

ADVERTISEMENT

Cei doi tineri au apelat la un tratament de fertilizare în vitro timp de 6 ani înainte de a avea gemeni. Ulterior, a venit pe lume a doua pereche de gemeni. Această naștere a fost una cu probleme, iar Cambria a fost nevoită să facă o histerectomie.

Pentru a-i ajuta pe Jeff și Cambria, Nancy s-a oferit să fie mamă surogat pentru fiul ei. În această săptămână, aceasta a născut-o pe nepoata ei, Hannah.

ADVERTISEMENT

”Totul a mers perfect și ne simțim atât de binecuvântați să o avem în familia noastră”, a spus femeia, după ce l-a adus pe lume pe bebelușul fiului ei.

Nancy a fost în travaliu timp de nouă ore. Femeia a descris evenimentul ca ”o experiență remarcabilă și spirituală”, dar a precizat că simte ”o oarecare tristețe din cauza separării”.

ADVERTISEMENT

”Chiar dacă știu că bebelușul va merge la fiul meu, știu că va exista un pic din acel sentiment de gol”, a spus ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cambria Hauck (@cambriairene)


Femeia spune că plănuiește să își ia o perioadă de timp liber de la serviciu și să scrie o carte despre această experiență.

ADVERTISEMENT

Nancy recunoaște că a fost îngrijorată în privința acestei sarcini

În interviul pentru revista People, Nancy recunoaște că a avut ”o mulțime de griji” cu privire la această sarcină.

Cea mai mare teamă a mea a fost că voi pierde copilul și că voi risca viața acelui copil din cauza vârstei mele”, spune femeia.

Din cauza acestui lucru, Nancy le-a cerut lui Cambria și fiului Jeff să aștepte până la a face publică pe rețelele de socializare vestea. Abia la 6 luni de sarcină femeia le-a spus că e ok să anunțe.

Nancy și-a început tratamentul hormonal în ianuarie 2022. În fiecare zi, timp de 12 săptămâni, și-a injectat hormoni cu ajutorul soțului ei și al tatălui lui Jeff, Jason, 59 de ani. Embrionul fertilizat a fost apoi transferat în uterul ei o lună mai târziu.

ADVERTISEMENT
Tags: