Life

O femeie și-a distrus fața din cauza obsesiei pentru operațiile estetice. Ce a pățit după ce și-a injectat ulei pentru gătit

O femeie a avut o obsesie pentru operațiile estetice, lucru care i-a distrus fața. Aceasta a ajuns să-și injecteze ulei de gătit.
28.12.2022 | 14:55
O femeie sia distrus fata din cauza obsesiei pentru operatiile estetice Ce a patit dupa ce sia injectat ulei pentru gatit
Ce a pățit o femeie din cauza obsesiei pentru operațiile estetice. Sursa foto: Capturi YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Hang Mioku, o femeie din Coreea de Sud, și-a distrus fața după ce și-a injectat ulei pentru gătit. Obsesia pentru operațiile estetice aproape că a ucis-o.

O femeie și-a distrus fața după ce și-a injectat ulei pentru gătit. Hang Mioku era obsedată de operațiile estetice

Hang Mioku a avut o obsesie pentru frumusețe, iar acest lucru a distrus-o. Înainte de a deveni dependentă de operațiile estetice, coreeanca a lucrat ca model și cântăreață, iar la 28 de ani și-a făcut prima intervenție chirurgicală.

ADVERTISEMENT

Ulterior, din dorința de a avea o piele mai moale și mai netedă, femeia și-a făcut și mai multe operații. Aceasta s-a mutat în Japonia pentru a face mai multe tratamente.

La un moment dat, medicii au mai refuzat să-i facă alte intervenții deoarece fața ei se mărise. Din păcate, obsesia lui Hang Mioku pentru frumusețe nu s-a oprit aici și a recurs la “soluții” extreme pentru a avea o piele perfectă.

ADVERTISEMENT

Mioku a revent în Coreea, dar părinții ei nu au mai recunoscut-o în urma operațiilor suferite. Femeia a început să primească ajutor psihiatric, dar a întrerupt programările pentru a convinge un nou chirurg să-i facă o altă intervenție.

În final, Hang Mioku a găsit un medic dispus să-i facă injecții cu silicon. Medicul i-a pus la dispoziție o seringă pentru se injecta singură. După ce a rămas fără silicon, femeia a făcut un gest extrem.

ADVERTISEMENT

Aceasta a ajuns să-și injecteze în piele ulei de gătit. Fața ei a ajuns să fie umflată și desfigurată, cu cicatrici, fiind foarte mare, în comparație cu restul corpului. Din acest motiv, copiii din localitate au numit-o “ventilator”.

Mioku nu a reușit să-și recapete aspectul fizic de dinainte de operații

Un post coreean de știri a relatat povestea lui Mioku, iar oamenii au făcut donații pentru a o ajuta pe femeie să-și recapete aspectul fizic. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ca ea să arate ca odinioară.

ADVERTISEMENT

Singurul lucru pe care medicii au reușit să-l facă, după zece operații, a fost reducerea dimensiunii feței, dar restul daunelor nu au putut fi reparate.

În urma intervențiilor, medicii au îndepărtat 60 de grame de silicon, ulei de gătit și alte substanțe de pe fața ei, precum și 200 de grame de pe gât.

În prezent, Mioku are 59 de ani și lucrează la un magazin de haine reciclate, potrivit glamourbuff.com. Se descurcă cu ajutoarele de la stat și își dorește foarte mult să-și recapete vechea înfățișare.

Cazul lui Hang Mioku nu este singurul de acest fel. Mulți chirurgi esteticieni și plasticieni raportează cazuri în care au fost nevoiți să repare proceduri ratate, indiferent dacă au fost efectuate de cineva necalificat sau chiar de pacient.

Medicii “de mâna a doua” oferă prețuri mai mici, lucru care îi poate atrage pe clienți, care riscă să se aleagă cu complicații după intervențiile suferite.

Pe măsură ce se fac mai multe operații, acestea devin mai greu de reparat.

ADVERTISEMENT
Tags: