News

O femeie și-a ucis cu sânge rece cele două fetițe, după ce le-a sedat: ”Vă duc să-l vedeți pe Dumnezeu”

O mamă din Statele Unite ale Americii și-a ucis cu sânge rece fetele, însă înainte le-a sedat cu jeleuri cu melatonină, după care a vrut să se sinucidă.
23.09.2023 | 14:00
O femeie sia ucis cu sange rece cele doua fetite dupa ce lea sedat Va duc sal vedeti pe Dumnezeu
O femeie și-a ucis cu sânge rece cele două fetițe. Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Femeia a primit 78 de ani de închisoare, iar jurații au fost șocați să afle că fata cea mare a criminalei, în vârstă de 15 ani, a apucat să sune la Poliție după ce a fost împușcată Veronica Youngblood are 38 de ani și a fost arestată în 2018 după ce și-a ucis cu sânge rece fetele.

O femeie și-a ucis cu sânge rece cele două fetițe

Cele două victime erau Sharon Castro, în vârstă de 15 ani și pe Brooklynn Youngblood, în vârstă de 5 ani.Conform CNN, înregistrarea apelului la 911 a fost pusă la dispoziția publicului, iar în această înregistrare Sharon Castro e auzită cum încearcă să respire și îi spune dispecerului că mama sa a împușcat-o în piept.

ADVERTISEMENT

”Nu vreau să mor, vă rog să mă ajutați”, le-a transmis fata salvatorilor. În timp ce fata strigă cu disperare după ajutor, dispecerul încearcă să o liniștească. Apelul a fost atât de traumatizant, încât unii jurați au avut nevoie de terapie pentru traume după ce l-au ascultat.

”Mama fetelor ar venit în camera lor și le-a spus: o să vă duc să-l vedeți pe Dumnezeu, după care le-a împușcat”, a povestit un polițist, care a găsit-o conștiență pe fată atunci când a ajuns la fața locului.

ADVERTISEMENT

Veronica Youngblood le-a mărturisit anchetatorilor că planul său era să-și ucidă fetele și să se sinucidă, din cauza unei dispute privind custodia lor. Ron Youngblood, fostul soț al femeii, a declarat pentru AFP că a vrut să se multe în alt stat cu ambele fete, departe de mama lor.

Ulterior s-a aflat că femeia a crescut în sărăcie în Argentina, acolo unde a fost abuzată fizic și sexual, fiind nevoie să se prostitueze pentru a-și întreține fiica mai mare. “Am fost o mamă bună, dar s-a întâmplat ceva, nu știu cum să explic. Ceva a explodat în mintea mea”, s-a scuzat criminala.

ADVERTISEMENT

Procurorul Kelsey Gill a dovedit că femeia a premeditat crimele și și-a cumpărat arma cu o săptămână înainte. Fostul soț al femeii a mărturisit că știa că aceasta îl urăște, însă nu s-a gândit niciodată că le-ar face rău fiicelor sale. Acum, femeia va petrece restul vieții la închisoare, fără posibilitate de eliberare condiționată.

În urmă cu o lună, un caz la fel de șocant avea loc în România, unde o femeie în vârstă de 30 de ani a fost arestată după ce și-a ucis copilul prin sugrumare. Polițiștii au fost sesizați în timpul nopții, la ora 1:00, și au spart ușa femeii.

ADVERTISEMENT

”Femeia, în vârstă de 30 de ani, a sugrumat cu mâinile şi i-a obstrucţionat mecanic căile respiratorii superioare ale fiului ei în vârstă de 1 an şi 2 luni, provocându-i în acest mod decesul”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

ADVERTISEMENT
Tags: